Hoe Flash Player Voor De Telefoon Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Flash Player Voor De Telefoon Te Installeren
Hoe Flash Player Voor De Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Flash Player Voor De Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Flash Player Voor De Telefoon Te Installeren
Video: Adobe Flash Player в Google Chrome 2021: как запустить заблокированный плагин в браузере. 2024, Mei
Anonim

De smartphoneversie van Adobe Flash Player heet Flash Lite. Hiermee kunt u bijna alle SWF-bestanden op de geheugenkaart bekijken en op sommige apparaten is het ook geïntegreerd in de browser, vergelijkbaar met hoe het op een computer gebeurt.

Hoe Flash Player voor de telefoon te installeren
Hoe Flash Player voor de telefoon te installeren

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat het internettoegangspunt (APN) correct is geconfigureerd op uw telefoon - de naam moet niet beginnen met wap, maar met internet. Zorg er ook voor dat u zich in dezelfde regio bevindt waar u de simkaart hebt gekocht die in het apparaat is geïnstalleerd. Sluit het goedkoopste tarief voor onbeperkt dataverkeer aan als je dat nog niet hebt gedaan.

Stap 2

Bij sommige smartphones is Flash Lite opgenomen in de fabrieksfirmware. Controleer de aanwezigheid door een SWF-bestand te downloaden met de browser van de telefoon (ingebouwd of van derden) en te proberen dit bestand uit te voeren met de ingebouwde bestandsbeheerder van het apparaat. Als het begint, hoeft er niets te worden geïnstalleerd.

Stap 3

Gebruik de ingebouwde browser van uw telefoon om naar de hieronder aangegeven pagina te gaan. Pogingen om Flash Lite van uw computer te downloaden zullen niet slagen: u wordt gevraagd een versie van de plug-in te downloaden die is ontworpen voor Linux of Windows. Als u programma's van derden probeert te gebruiken die op uw smartphone zijn geïnstalleerd om het bestand te downloaden, wordt het model van het apparaat mogelijk niet correct gedetecteerd.

Stap 4

Download het installatiebestand voor het programma: voor Symbian - SIS- of SISX-indeling, voor Android - APK en voor Windows Mobile - CAB. Flash Lite is niet beschikbaar voor J2ME-, iPhone- en Windows Phone 7-platforms.

Stap 5

Als de installatie niet automatisch start, voer dan het installatiebestand uit met de ingebouwde bestandsbeheerder van uw smartphone. Als u een externe bestandsbeheerder X-Plore heeft, kunt u deze gebruiken, maar u moet het menu-item "Openen in systeem" gebruiken. Beantwoord vervolgens alle vragen met ja en als u wordt gevraagd de installatielocatie (telefoongeheugen of SD-kaart) te kiezen, kiest u voor de tweede optie.

Stap 6

Als Flash Lite niet integreert met de browser in uw telefoonmodel, betekent dit niet dat u geen video's op YouTube kunt bekijken. Ga naar de mobiele versie van dit portaal (met elke beschikbare browser op uw telefoon), selecteer de video en volg de link "Bekijk de video". Het in de firmware ingebouwde Real Player-programma (indien beschikbaar) wordt gestart en u kunt de video daarin bekijken.

Aanbevolen: