Hoe Installeer Ik Een Stuurprogramma Op Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Een Stuurprogramma Op Een Mobiele Telefoon
Hoe Installeer Ik Een Stuurprogramma Op Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Installeer Ik Een Stuurprogramma Op Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Installeer Ik Een Stuurprogramma Op Een Mobiele Telefoon
Video: How To Install Mobile Driver - All Mobile Driver Installation Process - 2020 2024, Mei
Anonim

Installatie van USB-stuurprogramma's voor mobiele telefoons wordt uitgevoerd om het apparaat correct te laten werken met een desktopcomputer in gegevensoverdracht- of modemmodus. Er zijn verschillende manieren om dit probleem op te lossen. In dit geval worden Sony Ericsson mobiele telefoons overwogen.

Hoe installeer ik een stuurprogramma op een mobiele telefoon
Hoe installeer ik een stuurprogramma op een mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Als u een speciale cd-rom hebt, installeert u de USB-stuurprogramma's in de automatische modus. Plaats hiervoor de schijf in de cd-rom en installeer het programma PC Suite op uw computer. Sluit daarna uw telefoon aan op uw computer en volg de aanbevelingen van de wizard.

Stap 2

Om USB-stuurprogramma's in handmatige modus te installeren, downloadt u het archief met de benodigde stuurprogramma's van de officiële website van de fabrikant in overeenstemming met het telefoonmodel. Pak het archief uit in een willekeurige map en sluit uw mobiele apparaat aan op uw computer met behulp van een speciale USB-kabel die in het pakket is meegeleverd.

Stap 3

Wacht tot de wizard Nieuwe hardware gevonden een nieuw apparaat detecteert en schakel het selectievakje in de regel Installeren vanaf een lijst of specifieke locatie in Selecteer de te nemen actie in. Bevestig uw keuze door op de knop "Volgende" te klikken en markeer het selectievakje van de regel "Deze locatie opnemen in de zoekopdracht" in het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 4

Klik op de knop "Bladeren" en geef het volledige pad op naar de map waar de gedownloade stuurprogramma's zijn opgeslagen. Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Volgende" te klikken en wacht tot de installatie is voltooid. Sla uw wijzigingen op door op de knop Voltooien te klikken in het laatste venster van de wizard en wacht tot de wizard Nieuwe hardware gevonden opnieuw wordt gestart.

Stap 5

Herhaal alle bovenstaande stappen voor alle vereiste stuurprogramma's en wacht tot het bericht verschijnt dat de nieuwe hardware-installatie succesvol is voltooid. Koppel uw mobiele apparaat los van uw computer en sluit het opnieuw aan. Wacht tot de beschikbare telefoonmodi worden weergegeven: - overdracht van mediabestanden - om het telefoongeheugen en de geheugenkaart als verschillende verwisselbare stations weer te geven; - telefoon - om met applicaties te werken; - breng bestanden over om opnieuw op te starten naar de overdrachtsmodus; - afdrukken - om te starten de PictBridge-functie.

Aanbevolen: