Waar Games Te Downloaden Op Een Chinese Telefoon En Hoe Ze Te Installeren

Waar Games Te Downloaden Op Een Chinese Telefoon En Hoe Ze Te Installeren
Waar Games Te Downloaden Op Een Chinese Telefoon En Hoe Ze Te Installeren

Video: Waar Games Te Downloaden Op Een Chinese Telefoon En Hoe Ze Te Installeren

Video: Waar Games Te Downloaden Op Een Chinese Telefoon En Hoe Ze Te Installeren
Video: How to install google play services on chinese phone no Root 2024, Mei
Anonim

Eigenaars van Chinese telefoons worden vaak geconfronteerd met het probleem om games te vinden en deze op een mobiele telefoon te installeren. Maar zelfs in deze situatie kunt u eenvoudige oplossingen voor dit probleem vinden.

Waar games te downloaden op een Chinese telefoon en hoe ze te installeren
Waar games te downloaden op een Chinese telefoon en hoe ze te installeren

Het meest gebruikte formaat voor games en applicaties is het Java-formaat. Veel westerse apparaten gebruiken het Java-formaat, maar Chinese telefoons ondersteunen dit mogelijk niet. Als uw Chinese telefoonmodel Java ondersteunt, zijn er geen problemen met applicaties en games, omdat ze gemakkelijk te vinden zijn op internet.

Om Java-games op uw mobiele telefoon te installeren, zoekt en downloadt u de vereiste applicaties en games in.jar-indeling naar uw computer. Dit kan op verschillende sites, bijvoorbeeld op k-mobile.com.ua. Pak de bestanden uit en kopieer ze naar uw telefoon via Bluetooth of USB-kabel. Ga dan naar de map met de applicatie of game en voer het installatiebestand uit. Meestal heeft het de naam gxfc.jar, een functioneel pictogram kan aan de zijkant worden geplaatst. Geef het pad op waar u de applicatie of game wilt installeren. Nadat de applicatie is geïnstalleerd, bevindt deze zich in de Java-map of in andere menu-items van uw telefoon (Programma's, Games, Multimedia, enz.)

Als uw Chinese telefoon geen Java-indeling ondersteunt, kiest u Mrp-games en -toepassingen. Het is een alternatief voor het Java-formaat en wordt door bijna alle Chinese telefoons ondersteund. Op internet vindt u ook spelletjes en toepassingen in het Mrp-formaat. Bezoek bijvoorbeeld mobag.ru: het bevat veel games die speciaal zijn ontworpen voor Chinese telefoons. De site biedt ook aan om een speciaal programma te downloaden voor het converteren van het Java-formaat naar formaten die worden ondersteund door Chinese telefoons.

Om Mrp-games en -applicaties op je mobiele telefoon te installeren, moet je eerst controleren of je mobiele telefoon reageert op het commando * # 220807 #. Controleer vervolgens of de MSN-app in het menu Games of Entertainment staat. Kijk of er een mythroad-map op de geheugenkaart staat. Als alle bovenstaande opties op je telefoon aanwezig zijn, kun je beginnen met het installeren van games en applicaties.

Zoek op internet en download de gewenste applicaties of games. Pak het vervolgens uit naar een geheugenstick in de map mythroad. Kies op het toetsenbord van de telefoon een combinatie van tekens: * # 220807 #, er verschijnt een menu voor het selecteren van applicaties.

Aanbevolen: