Een Melodie Verwijderen In Plaats Van Een Kiestoon In Megaphone Mega

Inhoudsopgave:

Een Melodie Verwijderen In Plaats Van Een Kiestoon In Megaphone Mega
Een Melodie Verwijderen In Plaats Van Een Kiestoon In Megaphone Mega

Video: Een Melodie Verwijderen In Plaats Van Een Kiestoon In Megaphone Mega

Video: Een Melodie Verwijderen In Plaats Van Een Kiestoon In Megaphone Mega
Video: Voorbereiden examen muziek 2024, April
Anonim

De mobiele operator "Megafon" biedt de service "De kiestoon wijzigen", waarmee u uw favoriete melodieën, liedjes, grappen kunt instellen in plaats van de gebruikelijke pieptonen om de bellers te plezieren. Maar veel Megafon-gebruikers waren automatisch verbonden met deze service, terwijl het niet alleen 45 roebel met btw per maand kost, maar ook de stemming van sommige mensen bederft.

Een melodie verwijderen in plaats van een kiestoon in Megaphone Mega
Een melodie verwijderen in plaats van een kiestoon in Megaphone Mega

Noodzakelijk

  • telefoon
  • het internet

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om de service "De kiestoon wijzigen" van de operator "Megafon" te beheren. Bel het spraakmenu van deze dienst door het nummer 0770 of 0550 te bellen. Bellen naar dit nummer is gratis, je kunt het ook gebruiken om erachter te komen wat "De kiestoon wijzigen" is en hoe je het activeert. Luister naar het begin van het spraakbericht en druk op het cijfer 4 op het toetsenbord van de telefoon, volgens de instructies van het systeem. Als u deze nummers wilt bellen, moet uw telefoon in de toonmodus staan en moet u zich binnen het bereik van uw thuisschakelaar bevinden. Raadpleeg de instructies van uw telefoon.

Stap 2

U kunt de dienst "Kiestoon wijzigen" deactiveren met een USSD-verzoek. Kies * 111 * 29 # en druk op "Bellen". In plaats van een melodie hoort u nu een normale pieptoon.

Stap 3

Stuur een SMS-bericht naar het verkorte nummer 0770 met de tekst "1". Het bericht is gratis.

Stap 4

Als je deze service hebt geïnstalleerd via de site www.zamenigoodok.megafon.ru, je kunt het daar ook uitschakelen. Volg de link, voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in om de pagina te openen voor het beheren van de service "De kiestoon wijzigen". Dien vanaf deze pagina een verzoek in om de service te deactiveren

Stap 5

U kunt "Kiestoon wijzigen" uitschakelen via het zelfbedieningssysteem "Servicegids", waarmee u verschillende opties en diensten vanaf uw mobiele telefoon kunt in- of uitschakelen. Op de site https://sg.megafonural.ru kunt u verbinding maken met de servicegids en vervolgens loskoppelen via internet of via een spraakbericht

Stap 6

Als u de dienst "Kiestoon wijzigen" slechts voor een bepaalde tijd wilt uitschakelen, bijvoorbeeld tijdens zakenreis of vakantie, dan is het niet nodig om deze dienst volledig uit te schakelen. Megafon stelt voor om de werking ervan op te schorten en als de service "De kiestoon wijzigen" gedurende 90 dagen wordt opgeschort, worden de abonnementskosten niet in rekening gebracht. Om de dienst op te schorten, bel 0770 en volg de instructies van het automatische spraakmenu. U kunt "Kiestoon wijzigen" maximaal één keer per dag pauzeren.

Stap 7

Als de service "De kiestoon wijzigen" automatisch is verbonden met de service "Caleidoscope" bij het activeren van de simkaart, is het noodzakelijk om de "Caleidoscope" uit te schakelen. Ga naar het telefoonmenu, selecteer de sectie MegaFonPRO. Zoek het item "Caleidoscoop", klik op "Instellingen" en stel "Uit" in.

Aanbevolen: