Een Melodie Instellen In Plaats Van Een Kiestoon In "Beeline"

Inhoudsopgave:

Een Melodie Instellen In Plaats Van Een Kiestoon In "Beeline"
Een Melodie Instellen In Plaats Van Een Kiestoon In "Beeline"

Video: Een Melodie Instellen In Plaats Van Een Kiestoon In "Beeline"

Video: Een Melodie Instellen In Plaats Van Een Kiestoon In
Video: "BEELINE"DAN 15 000 000 SO'M 2024, April
Anonim

Als u een Beeline-abonnee bent en wilt dat de beller melodieën of grappige begroetingen hoort in plaats van pieptonen in de handset, activeert u de "Hallo"-service. Daarna hoef je alleen nog maar een geschikte melodie of "grap" in de catalogus te kiezen. Of, als je iets niet leuk vindt, maak je eigen opname. Het is mogelijk om zowel voor iedereen als voor geselecteerde abonnees melodieën toe te wijzen - u beheert de instellingen zelf in uw persoonlijke account.

Een melodie instellen in plaats van een kiestoon
Een melodie instellen in plaats van een kiestoon

Het is nodig

  • - mobiele telefoon.
  • - een computer;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Bel vanaf uw mobiele telefoon "Beeline" naar nummer 0770 (bellen is gratis). Gebruik de aanwijzingen van de autoinformer om uzelf vertrouwd te maken met de servicevoorwaarden en tarieven die in uw regio van kracht zijn. Als alles bij u past, activeert u de "Hallo"-service door op de bijbehorende toets op de telefoon te drukken.

Stap 2

Blader door de catalogus met melodieën en grappen die beschikbaar zijn voor installatie op de Beeline-website www.privet.beeline.ru. Als je een van de begroetingen leuk vond, bestel deze dan. Om dit te doen, klikt u tijdens het afspelen op de knop "Bestellen via SMS" - er wordt een code weergegeven die naar het nummer 0770 moet worden verzonden. U kunt niet meer dan 50 verschillende begroetingen tegelijk instellen. U kunt een sms met een code verzenden, zelfs als u niet vooraf verbinding hebt gemaakt met de "Hallo"-service - deze maakt automatisch verbinding.

Stap 3

Neem uw eigen voicemailbegroeting op voor bellers. Bel hiervoor 0770 of 0778 en zing een liedje of lees een welkomsttekst rechtstreeks in de handset. Houd er rekening mee dat de opnameduur niet langer mag zijn dan 30 seconden.

Stap 4

Beheer de gedownloade melodieën in uw persoonlijke account op www.privet.beeline.ru. Om een wachtwoord te krijgen om uw account in te voeren, voert u uw nummer in het daarvoor bestemde veld in de rechterbovenhoek van de sitepagina in en klikt u op de juiste link. Het wachtwoord wordt u toegestuurd in de vorm van een sms-bericht. Het is ook mogelijk om gedownloade begroetingen te beheren door te bellen naar 0770.

Stap 5

Wijs begroetingen toe voor individuen of groepen abonnees via het "Configuratiescherm" in uw persoonlijke account. U kunt niet alleen de melodie zelf toewijzen, maar ook de tijd waarop deze zal klinken. Bijvoorbeeld op een verjaardag of alleen in de avonduren.

Stap 6

Houd er rekening mee dat als een Beeline-abonnee een begroeting heeft die u leuk vindt, u deze niet kunt zoeken in de catalogus, maar gewoon op de "*"-toets drukt tijdens een gesprek - en de geselecteerde melodie of grap wordt gekopieerd. Tegelijkertijd, als u de "Hallo"-service niet eerder hebt geactiveerd, wordt deze automatisch verbonden.

Aanbevolen: