Een Melodie Downloaden In Plaats Van Een Kiestoon

Inhoudsopgave:

Een Melodie Downloaden In Plaats Van Een Kiestoon
Een Melodie Downloaden In Plaats Van Een Kiestoon

Video: Een Melodie Downloaden In Plaats Van Een Kiestoon

Video: Een Melodie Downloaden In Plaats Van Een Kiestoon
Video: How to Import a MP3 file into FL STUDIO 2024, April
Anonim

Veel mobiele operators streven ernaar om de dienstenpakketten die aan abonnees worden aangeboden te diversifiëren en deze laatste via nieuws of sms-mailing van alle belangrijke wijzigingen op de hoogte te stellen. In de regel brengen veel van hen veel nuttige dingen met zich mee, bijvoorbeeld de mogelijkheid om je eigen melodie te downloaden in plaats van de irritante beltoon van de telefoon tijdens het bellen.

Een melodie downloaden in plaats van een kiestoon
Een melodie downloaden in plaats van een kiestoon

instructies:

Stap 1

Raak vertrouwd met de technologie voordat u deze gebruikt: de kwaliteit van de gespeelde melodie zal niet de hoogste zijn omdat mobiele telefoons en de protocollen voor gegevensoverdracht die zijn gemaakt voor mobiele netwerken niet zijn ontworpen om geluid van hoge kwaliteit over te brengen. Ook zal de speelduur van de melodie beperkt zijn, aangezien de servers van mobiele providers niet zo groot zijn om voor elke abonnee een individuele melodie op te slaan (vele zijn sluw en bieden alleen een vooraf voorbereide lijst met beschikbare melodieën om om aan elke abonnee veel ruimte voor de originele melodie toe te wijzen).

Stap 2

Bezoek de website van uw mobiele provider en zoek een sectie waar u vertrouwd kunt raken met de lijst met diensten die door uw provider worden aangeboden (meestal wordt dit "Diensten" of "Tarieven" genoemd). Hoogstwaarschijnlijk moet de site worden geopend vanaf een computer, omdat u Flash-technologie moet gebruiken om uw muziekbestand te downloaden, wat niet wordt ondersteund op mobiele apparaten.

Stap 3

Selecteer uit de lijst met services degene die, volgens de beschrijving, geschikt is om "je eigen melodie te downloaden in plaats van een kiestoon" (het is onmogelijk om geschatte namen te geven, omdat de operators zelf vaak de namen van hun services veranderen, en elke provider heeft verschillende namen). Nadat je het hebt gevonden, moet je nog de laatste stap uitvoeren - het uploaden van de melodie naar de server.

Stap 4

Accepteer de overeenkomst, waarin de prijzen voor de service worden vermeld, en u wordt gevraagd een melodie te kiezen uit de lijst met beschikbare melodieën of uw eigen melodie te downloaden. Dat laatste is nodig.

Stap 5

Op de pagina die wordt geopend door op de link te klikken, volgt u de instructies door het gewenste bestand op uw computer te selecteren en op de knop "Download" te klikken. Na het voltooien van deze acties wordt het bij u bekende bedrag uit de overeenkomst afgeschreven van uw mobiele telefoonrekening en wordt de dienst direct geleverd nadat het geld is afgeschreven.

Aanbevolen: