Een MTS-melodie Bestellen In Plaats Van Een Kiestoon

Inhoudsopgave:

Een MTS-melodie Bestellen In Plaats Van Een Kiestoon
Een MTS-melodie Bestellen In Plaats Van Een Kiestoon

Video: Een MTS-melodie Bestellen In Plaats Van Een Kiestoon

Video: Een MTS-melodie Bestellen In Plaats Van Een Kiestoon
Video: Skillemedinky - instrumentaal 2024, April
Anonim

Samen met andere telecomoperatoren biedt MTS haar klanten een dienst aan als GOOD'OK. Nu zullen degenen die u bellen genieten van het nummer of de melodie die u kiest op basis van uw smaak en voorkeuren.

Een MTS-melodie bestellen in plaats van een kiestoon
Een MTS-melodie bestellen in plaats van een kiestoon

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - actieve simkaart;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

MTS biedt haar klanten verschillende manieren om verbinding te maken met de GOOD'OK-service. Dit kunt u doen door de verkorte nummers 0550 of * 111 * 28 # te bellen, of door een sms te sturen met de code van de gewenste melodie naar nummer 9505. De GOOD'OK-service wordt per keer geactiveerd en is geldig totdat deze wordt ingeschakeld uitgeschakeld op verzoek van de abonnee. De kosten van de GOOD'OK-service bedragen 50 roebel. 30 kopeken. Afkoppelen is gratis. De kosten voor het aansluiten van deze service zijn inclusief de volgorde van de standaard geïnstalleerde melodie(s) ("Muziekdoos"). Deze bestelling is geldig voor een periode van 30 dagen en wordt automatisch verder verlengd, als de service niet is uitgeschakeld. Vernieuwing van de "Music Box" is 50 roebel. 30 kopeken. maandelijks. Indien de abonnee op het moment van de verlenging van de "Music Box" ten minste één melodie van een willekeurige prijscategorie heeft besteld, wordt de vergoeding niet in rekening gebracht.

Stap 2

U kunt de GOOD'OK-service activeren via de Internet Assistant-service op de officiële website van het MTS-bedrijf in uw regio.

Stap 3

Bovendien wordt de GOOD'OK-service automatisch geactiveerd bij het bestellen van een melodie op de officiële MTS-website via de portal

Stap 4

U kunt de dienst ook activeren vanuit uw "Persoonlijke Account". Open hiervoor de officiële website van MTS in uw regio. Klik op de regel "Persoonlijk account". Log erop in en zoek het venster "Mijn tonen". Klik op "Connect GOOD'OK" en volg de instructies van het systeem.

Aanbevolen: