Hoe U Bestanden Op Uw Telefoon Kunt Verwijderen Als Ze Niet Zijn Verwijderd

Inhoudsopgave:

Hoe U Bestanden Op Uw Telefoon Kunt Verwijderen Als Ze Niet Zijn Verwijderd
Hoe U Bestanden Op Uw Telefoon Kunt Verwijderen Als Ze Niet Zijn Verwijderd

Video: Hoe U Bestanden Op Uw Telefoon Kunt Verwijderen Als Ze Niet Zijn Verwijderd

Video: Hoe U Bestanden Op Uw Telefoon Kunt Verwijderen Als Ze Niet Zijn Verwijderd
Video: How to Empty Trash on Android Phone to Free Up Storage? 2024, Mei
Anonim

Een moderne mobiele telefoon is, net als een personal computer, uitgerust met opslagapparaten voor bestanden. Als er weinig opslagruimte is, moeten sommige bestanden worden verwijderd. Maar wat moet u doen met een bestand dat een foutmelding krijgt wanneer u het probeert te verwijderen?

Hoe u bestanden op uw telefoon kunt verwijderen als ze niet zijn verwijderd
Hoe u bestanden op uw telefoon kunt verwijderen als ze niet zijn verwijderd

instructies:

Stap 1

Symbian-smartphones hebben een verborgen Z:-schijf. Het wordt niet weergegeven in de ingebouwde bestandsbeheerder, maar kan worden bekeken met programma's van derden (FExplorer, X-Plore en Y-Browser). De gebruiker kan vrij de hele mapstructuur op deze schijf bekijken, alle bestanden bekijken, maar het is onmogelijk om ze te verwijderen of de inhoud ervan te wijzigen. Dit komt door het feit dat de Z:-schijf is ontworpen om de firmware van de telefoon op te slaan en dat schrijfbeveiliging speciaal is geïntroduceerd zodat het virus het apparaat niet volledig kon uitschakelen.

Stap 2

Als het bestand zich op een schijf bevindt die niet tegen schrijven is beveiligd, maar u het nog steeds niet kunt verwijderen, controleer dan eerst de kenmerken ervan. Gebruik hiervoor een bestandsbeheerder van derden. Selecteer het menu-item dat overeenkomt met de modus voor het wijzigen van de attributen (de locatie van dit item hangt af van de versie van het programma) en maak het alleen-lezen attribuut inactief.

Stap 3

Een bestand op een onbeveiligde schijf dat niet het kenmerk Alleen-lezen heeft, mag niet worden verwijderd omdat het bezig is met een of andere toepassing. Sluit op een multitasking-telefoon alle actieve programma's een voor een totdat u het bestand kunt verwijderen. In het Symbian-besturingssysteem wordt de takenlijst opgeroepen door de knop lang ingedrukt te houden om het menu te openen. U kunt een programma dat niet reageert ook sluiten met de bestandsbeheerder van FExplorer. Probeer er geen programma's mee af te sluiten, maar processen, vooral die waarvan u het doel niet kent. Soms, zelfs nadat alle programma's zijn voltooid, kunt u een bezet bestand pas verwijderen nadat u de telefoon opnieuw hebt opgestart.

Stap 4

Als een bestand dat niet door een toepassing wordt gebruikt, niet door de telefoon wordt verwijderd, maar op een geheugenkaart is opgeslagen, kunt u proberen een kaartlezer te gebruiken. Als dit niet helpt, controleer dan de positie van de schrijfbeveiligingsschakelaar op de kaart zelf (indien aanwezig). Ten slotte kan de kaart zichzelf in de alleen-lezen-modus dwingen om gegevensverlies te voorkomen als deze erg versleten is. Maak vervolgens onmiddellijk een back-up van de kaart en formatteer deze. Als de situatie zich herhaalt, vervangt u de kaart door een andere.

Aanbevolen: