Een Nokia-headset Demonteren

Inhoudsopgave:

Een Nokia-headset Demonteren
Een Nokia-headset Demonteren

Video: Een Nokia-headset Demonteren

Video: Een Nokia-headset Demonteren
Video: Cara Membongkar Headset Bluetooth Nokia 2024, Mei
Anonim

U kunt een Nokia-headset alleen demonteren als u weet hoe u dit correct moet doen, anders kunt u uw mobiele telefoon beschadigen. Natuurlijk is het soms niet nodig om de hele headset te demonteren, maar slechts een deel ervan, wat ook bepaalde vaardigheden vereist.

Een Nokia-headset demonteren
Een Nokia-headset demonteren

Noodzakelijk

  • - Nokia-headset;
  • - geslepen plastic kaart;
  • - dunne kruiskopschroevendraaier;
  • - pincet.

instructies:

Stap 1

Soldeer de koptelefoon van een andere headset, of je kunt hetzelfde doen met de connector op de draad. Deze optie is geschikt wanneer het geluid in de koptelefoon verdwijnt of helemaal niet hoorbaar is. Hoogstwaarschijnlijk is er bij een dergelijk probleem een verborgen draadbreuk.

Stap 2

Om een connector te maken, moet u de headset demonteren. Bereid eerst alle gereedschappen voor die u nodig hebt voor de demontage. Neem vervolgens een zeer fijn geslepen plastic kaart en wrik voorzichtig het paneel onder de knop los. Klik op de knop ernaast. Het zal niet moeilijk zijn om dit te doen, aangezien deze onderdelen op dubbelzijdig plakband zijn geplakt.

Stap 3

Gebruik vervolgens een kruiskopschroevendraaier om de twee schroeven los te draaien en de headsetbehuizing te demonteren. Omdat de schroeven erg klein zijn, moet u ze meteen op een veilige plaats bewaren om te voorkomen dat u ze kwijtraakt. Trek vervolgens de binnenplaat voorzichtig naar buiten om geen van de verbindingen te beschadigen. Nadat je het bord hebt verwijderd, warm je de soldeerbout op en soldeer je de kapotte koptelefoon die je wilt vervangen door nieuwe. Gebruik een pincet om de oude oortelefoondraden eruit te trekken en te verwijderen.

Stap 4

Na het vervangen van de oordopjes, zet u de headset weer in elkaar. Steek eerst het verwijderde interne bord voorzichtig in de behuizing, schroef vervolgens alle schroeven terug en plaats de knop terug, waarbij u de aansluiting op zijn plaats klikt.

Aanbevolen: