Een PDA Demonteren

Inhoudsopgave:

Een PDA Demonteren
Een PDA Demonteren

Video: Een PDA Demonteren

Video: Een PDA Demonteren
Video: Vouwgordijn demonteren (1) 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig zijn PDA's erg populair. Ondanks het hoge niveau van hun betrouwbaarheid, zijn er soms verschillende technische storingen. De reden kan niet alleen de val van het apparaat zijn, maar ook gewoon stof. Om het schoon te maken of te repareren, moet je het demonteren, maar niet iedereen weet hoe het correct moet.

Een PDA demonteren
Een PDA demonteren

instructies:

Stap 1

Trek en lik de stylus, de kaartklep en de kaart zelf, evenals de externe antenneklep. Open vervolgens de achtercover en verwijder de batterij uit de telefoon. Gebruik een platte schroevendraaier om naar links te draaien en trek de antennevergrendeling eruit.

Stap 2

Verwijder het antennedeksel. Plaats hiervoor een vlakke plaat met een dikte van 1, 2 mm, onder een hoek van 300. Om de antenne te verwijderen, draait u de twee schroeven aan de bovenkant van de telefoon los en verwijdert u deze. Knijp voor meer gemak in de vergrendeling met een plastic plaat.

Stap 3

Draai de twee schroeven aan de onderkant van de behuizing los om de ring ervan te scheiden. Begin voorzichtig het deksel van de behuizing te scheiden. Houd er rekening mee dat onjuiste demontagehandelingen de telefoonbehuizing kunnen beschadigen. Plaats de plaat tussen de voor- en achterkant. Beweeg het een beetje en ontgrendel alle vergrendelingen (meestal 3 vergrendelingen aan elke kant).

Stap 4

Scheid het lichaam en het frame met een plaat. Verwijder de luidspreker.

Stap 5

Verwijder de camera. Trek hiervoor aan beide kanten tegelijk aan de trein. De hoek mag niet groter zijn dan 90o.

Stap 6

Trek de luidspreker met een pincet uit de behuizing.

Stap 7

Koppel de lintkabel van de knopkaart en de afscherming los van het moederbord. Om dit te doen, gebruikt u de plaat, klapt u de afschermingsconnector open en trekt u deze met een pincet naar buiten.

Stap 8

Draai de twee schroeven op het moederbord los om het deksel van de behuizing van het moederbord te scheiden.

Stap 9

Gebruik een plastic pincet om de dop van de hoofdtelefoonaansluiting te verwijderen.

Stap 10

Verwijder het afstandsstuk en de afdichtingen van het knopbord, evenals de vibratiemotor.

Stap 11

Verwijder het knopbord. Draai hiervoor 4 schroeven aan de uiteinden van het bord los.

Stap 12

Scheid het scherm van de PDA-behuizing. Gebruik hiervoor een plastic pincet. Verwijder de knoppen van het lichaam. Draai de houder los en gebruik het pincet om de luidspreker te verwijderen.

Stap 13

Vouw alles op een aparte plek en dek af om stof buiten te houden.

Aanbevolen: