Hoe De Nokia 5310-telefoon Uit Elkaar Te Halen

Inhoudsopgave:

Hoe De Nokia 5310-telefoon Uit Elkaar Te Halen
Hoe De Nokia 5310-telefoon Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe De Nokia 5310-telefoon Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe De Nokia 5310-telefoon Uit Elkaar Te Halen
Video: Nokia 5310 (2020) Teardown and Disassembly 2024, Mei
Anonim

Nokia telefoonmodellen zijn in alle opzichten van voldoende kwaliteit. Soms hebben ze echter ook reparaties nodig. Je hoeft niet altijd naar een werkplaats om je Nokia 5310 te laten repareren. U kunt het werk zelf doen. Maar hiervoor moet je de telefoon demonteren.

Hoe de Nokia 5310-telefoon uit elkaar te halen
Hoe de Nokia 5310-telefoon uit elkaar te halen

Noodzakelijk

kleine platte schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Verwijder alle items, indien aanwezig (headset, koptelefoon, sleutelhanger, enz.). Verwijder daarna de achterklep om de batterij, simkaart en geheugenkaart eruit te halen. Dit is om de veiligheid van deze items tijdens het demontageproces te garanderen.

Stap 2

Verwijder de overlay rond de ingebouwde camera. Steek vervolgens een schroevendraaier of speciaal gereedschap (als u die heeft) in de opening die zich heeft gevormd tussen de behuizing en het kussentje rond de camera, en begin voorzichtig langs de hele omtrek te trekken om het los te maken van de bevestigingen. Onder het bovenpaneel vindt u twee kleine schroeven, die ook moeten worden verwijderd.

Stap 3

Draai de telefoon om met de monitor naar u toe gericht en verwijder de hoes waarop de knoppen zich bevinden. Om dit te doen, steekt u ook een schroevendraaier in de opening tussen de behuizing en deze pad en veegt u, geleid door het vorige werkingsprincipe, over de hele omtrek. Wanneer u de bekleding verwijdert, ziet u nog twee schroeven. Schroef ze ook los.

Stap 4

Koppel het toetsenbord los van de telefoon. Om dit te doen, trekt u eraan met een beetje moeite. Daaronder vindt u nog twee schroeven die ook moeten worden losgeschroefd.

Stap 5

Scheid het bord van het telefoonhoesje zonder handige spullen. Aan de achterkant van het bord vind je aan de zijkanten twee metalen houders. Open ze met een schroevendraaier. Koppel daarna de connector linksonder in de matrix los. Het is bruin van kleur en heeft een "L"-vormige vorm.

Stap 6

Draai het bord om en koppel de connector los van de schermmatrix met een schroevendraaier, en maak vervolgens de lcd-matrix samen met het frame los van het moederbord. Verwijder vervolgens de matrijs uit het frame.

Aanbevolen: