Hoe Epson Uit Elkaar Te Halen

Inhoudsopgave:

Hoe Epson Uit Elkaar Te Halen
Hoe Epson Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Epson Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Epson Uit Elkaar Te Halen
Video: How to Disassemble Epson L210 L220 L350 L360 L380 Full Tutorial | INKfinite 2024, April
Anonim

Epson is een bekend merk van printers. Deze printers zijn gemakkelijk te onderhouden, eenvoudig te demonteren en te repareren. Gebruik echter geen kracht bij het openen van het apparaat, anders kunnen onderdelen beschadigd raken. Als er zich problemen voordoen, is het raadzaam om de bewegingsvector te veranderen, maar niet om het krachteffect te vergroten. Voor de demontage moet u een speciale schroevendraaier en een mes gebruiken.

Hoe Epson uit elkaar te halen
Hoe Epson uit elkaar te halen

Het is nodig

Kruiskopschroevendraaier met lange handbescherming, mes

instructies:

Stap 1

We verwijderen de papierlade zonder het deksel aan te raken, omdat dit het demontageproces op geen enkele manier verstoort. Tegelijkertijd drukken we met de vinger van de ene hand op de vergrendeling, met de andere hand trekken we de lade in de tegenovergestelde richting.

Stap 2

Om de valse panelen te verwijderen, draait u de schroeven los, drukt u op de zijkanten totdat het plastic iets buigt. Parallel hiermee verplaatsen we het paneel. We herhalen de manipulaties met het tweede paneel.

Stap 3

Maak het USB-frame los door het omhoog te trekken. We draaien de schroeven in de schacht onder het frame en onder de bezelpanelen los. Verwijder de printerkap door de vergrendelingen los te maken. We schroeven de volgende batch schroeven los die onder het lichaam verschenen.

Stap 4

We verwijderen de "luier" CISS. Draai hiervoor de schroeven los, verwijder het metalen frame en het voorpaneel. We maken de lussen los. We halen de continue inkttoevoereenheid eruit.

Aanbevolen: