Hoe Sony Ericsson-hoes Uit Elkaar Te Halen

Inhoudsopgave:

Hoe Sony Ericsson-hoes Uit Elkaar Te Halen
Hoe Sony Ericsson-hoes Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Sony Ericsson-hoes Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Sony Ericsson-hoes Uit Elkaar Te Halen
Video: КАК ПОГИБ SONY ERICSSON - ЛУЧШИЙ ТЕЛЕФОН В ИСТОРИИ 2024, Maart
Anonim

Betrouwbare en heldere mobiele telefoons van Sony Ericsson hebben welverdiende erkenning gekregen van de Russen. Helaas kan elke techniek op het meest ongelegen moment falen. U kunt de mobiele telefoon naar de dienst brengen of proberen het apparaat zelf te demonteren en te repareren.

Hoe Sony Ericsson-hoes uit elkaar te halen
Hoe Sony Ericsson-hoes uit elkaar te halen

Het is nodig

  • - schroevendraaier;
  • - pincet;
  • - oude creditcard;
  • - scalpel.

instructies:

Stap 1

Neem een zakje of een gewone theeschotel. Hierop vouw je alle onderdelen van het gedemonteerde apparaat. Dit is nodig om de zeer kleine schroeven waarmee de mobiele telefoon vastzit niet uit het oog te verliezen.

Stap 2

Open het oplaadcompartiment en verwijder de batterij. Onderzoek de contacten op stof of vuil. Leg de batterij opzij door deze af te vegen met een schone, droge doek.

Stap 3

Verwijder de metalen rand. Om dit te doen, wrikt u het los met een scalpel en draait u de twee schroeven los met een schroevendraaier. Doe ze in een zak of schotel. Wees voorzichtig met het scalpel. Als het van het lichaam van een mobiele telefoon springt, kan het een vrij diepe kras maken. Om nog maar te zwijgen van de mogelijkheid om jezelf ernstig te verwonden met een scherp instrument.

Stap 4

Pak een oude creditcard en wrik de ring los. Je kunt ook een plastic plectrum gebruiken in plaats van een kaart. Gebruik geen metalen voorwerp zoals plastic of plastic. Het type mobiele telefoon is voor 80% afhankelijk van het frontpaneel en een mobiele telefoon van Sony Ericsson is daarop geen uitzondering. Helaas kan een metalen gereedschap, als het tevergeefs wordt gemanoeuvreerd, het glas van het voorpaneel ernstig beschadigen.

Stap 5

Na het verwijderen van de metalen plaat, wrikt u de toetsenbordmodule los met een onvervangbare scalpel. Je moet heel voorzichtig zijn in deze fase van het demonteren van de telefoon, aangezien het toetsenbord een van de meest kwetsbare onderdelen van een mobiele telefoon is. Gebruik een schroevendraaier om de vier schroeven te verwijderen die toegankelijk zijn na het verwijderen van het toetsenbord en het telefoonscherm. Pas op dat u de lintconnectoren niet beschadigt. Als dit gebeurt, is een bezoek aan het Service Center zeker onvermijdelijk. Neem de tijd en doe alles afgemeten, zonder plotselinge bewegingen.

Stap 6

Koppel de kap los die toegang tot de toetsenbordmodule en beeldschermkabel verhindert. Draai een paar schroeven aan de boven- en onderkant los, pak dan de creditcard weer en trek het klepje iets van je af en omhoog. Overdrijf het niet - de hoes moet gemakkelijk te verwijderen zijn. Haal de toetsenbordmodule en het moederbord van de Sony Ericsson mobiele telefoon eruit.

Aanbevolen: