Hoe Canon Uit Elkaar Te Halen

Inhoudsopgave:

Hoe Canon Uit Elkaar Te Halen
Hoe Canon Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Canon Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Canon Uit Elkaar Te Halen
Video: How to take apart Canon Pixma MG5520 printer - Disassemble 2024, September
Anonim

Om een Canon-printer te repareren, moet het apparaat worden gedemonteerd. Dit is helemaal niet moeilijk om te doen. Het belangrijkste is om de procedure precies te volgen en zorgvuldig te werk te gaan.

Hoe Canon uit elkaar te halen
Hoe Canon uit elkaar te halen

Het is nodig

Schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Verwijder de achterklep, die ook een geleider voor de lade is. We demonteren de zijpanelen met behulp van een schroevendraaier. We wrikken de vergrendelingen van het achterpaneel los met een schroevendraaier en verwijderen dit onderdeel voorzichtig door het iets naar achteren te schuiven.

Stap 2

We draaien de schroeven los. We buigen de grendels. Verwijder de printerbehuizing. We verwijderen de papierinvoerlade en bevrijden de as van de landingssleuven met een dunne schroevendraaier.

Stap 3

We draaien de volgende batch schroeven los. We buigen de vergrendelingen, verwijderen de papiersensor op de versnellingsbak. We verwijderen de tape, maken de trein los.

Stap 4

We draaien de schroeven los waarmee het frame van de besturingskaart is bevestigd en houden de beugel vast waarop de papierinvoeras wordt vastgehouden. We maken de veer los door de stopper los te laten en opzij te schuiven.

Stap 5

Ontkoppel de papierinvoer-encodersensor, ontkoppel de lussen die naar de wagen gaan. Draai de schroeven los die de besturingskaart en de printerpallet bij elkaar houden. Wij verwijderen de toeslag.

Stap 6

We maken de kabels los van de voeding, motor. Draai de schroeven afwisselend aan de linker- en rechterkant van het printerbed los, verwijder het bed. We breiden de parkeerplaats uit.

Stap 7

Koppel de veer en slangen die naar de pomp leiden los, verwijder de parkeerplaats. We draaien de schroeven van het verloopblok los, haak het los. En tot slot halen we de "luier" tevoorschijn.

Aanbevolen: