Hoe De Behuizing Nokia N73 . Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Behuizing Nokia N73 . Te Verwijderen
Hoe De Behuizing Nokia N73 . Te Verwijderen

Video: Hoe De Behuizing Nokia N73 . Te Verwijderen

Video: Hoe De Behuizing Nokia N73 . Te Verwijderen
Video: N73 Hard Reset 2024, Mei
Anonim

U moet de Nokia N73-hoes verwijderen. De redenen kunnen verschillen. Bijvoorbeeld om de binnenkant van de telefoon schoon te maken, of je bent het oude hoesje gewoon zat. Als je de mobiele telefoon in je handen draait, heb je geen schroeven gevonden. Hoe het te demonteren? Lees de instructies.

Hoe de behuizing Nokia n73. te verwijderen
Hoe de behuizing Nokia n73. te verwijderen

Noodzakelijk

  • Schroevendraaier
  • Plastic kaart of plectrum

instructies:

Stap 1

Voordat u begint met het demonteren van de behuizing van uw mobiele telefoon, vergeet dan niet om de simkaart, geheugenkaart en batterij eruit te halen, nadat u de telefoon heeft uitgeschakeld.

Stap 2

De voorkant van de telefoon is afneembaar met knoppen. Om dit te doen, wrik het met een plectrum of een plastic kaart rond de hele omtrek. Om de knoppen aan de voorkant te verwijderen, volstaat het om ze van buitenaf iets in te drukken.

Stap 3

Zoek zeven schroeven onder de voorkant en verwijder ze. Vervolgens kunt u de transparante plastic overlay boven het toetsenbord verwijderen.

Stap 4

Boven het scherm zit een metalen frame. Om het te verwijderen, moet u de vergrendelingen voorzichtig rond de omtrek van het scherm buigen.

Stap 5

Til het scherm voorzichtig op en koppel de flexibele kabel los van de telefoon door deze met een plectrum aan de basis los te wrikken. Verwijder vervolgens het beeldscherm.

Stap 6

Koppel vervolgens de lintkabel los van de camera aan de voorkant door deze aan de basis los te wrikken. En verwijder de camera van de telefoon.

Stap 7

Het moederbord is bedekt met een metalen plaat. Trek het voorzichtig naar buiten. Je hebt nu het hoofdbord bereikt. Wrik het een beetje los met een dunne schroevendraaier en verwijder het uit de behuizing.

Stap 8

Nadat je het bord had verwijderd, was er toegang tot de luidsprekers, microfoon, opladerconnector. Haal ze ook uit de hoes. Dat is alles.

Stap 9

Nu kunt u uw telefoon schoonmaken of het hoesje vervangen. Zet het weer in elkaar door de instructies in omgekeerde volgorde te volgen.

Aanbevolen: