Hoe De Vergrendelingscode Van Een Nokia-telefoon Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Vergrendelingscode Van Een Nokia-telefoon Te Verwijderen
Hoe De Vergrendelingscode Van Een Nokia-telefoon Te Verwijderen

Video: Hoe De Vergrendelingscode Van Een Nokia-telefoon Te Verwijderen

Video: Hoe De Vergrendelingscode Van Een Nokia-telefoon Te Verwijderen
Video: FORGOT PASSWORD - How to Unlock the Nokia 5 or ANY Nokia Android Smartphone 2024, April
Anonim

Telefoons van het bedrijf "Nokia" hebben, net als alle andere telefoons, drie soorten blokkering: voor een operator, een telefoon en een simkaart. In elk geval is er een reeks stappen die moeten worden gevolgd om de blokkeringscode met succes te verwijderen.

Hoe de vergrendelingscode van een Nokia-telefoon te verwijderen
Hoe de vergrendelingscode van een Nokia-telefoon te verwijderen

instructies:

Stap 1

Het blokkeren van de simkaart gebeurt met een pincode. Dit is een combinatie van cijfers die moet worden ingevoerd vanaf het toetsenbord wanneer u de telefoon aanzet. Deze beveiligingsmaatregel is bedoeld om de persoonlijke gegevens van de eigenaar te beschermen in geval van verlies of diefstal van een simkaart. Als je de pincode drie keer verkeerd hebt ingevoerd, kun je deze herstellen met de pakketcode. Deze bevindt zich op de verpakking van de simkaart. Als de verpakking ontbreekt, neem dan contact op met de klantenservice en geef uw paspoortgegevens door. Uw simkaart wordt vervangen.

Stap 2

Door de telefoon te vergrendelen worden de gegevens van de eigenaar van het toestel bewaard in geval van diefstal of verlies van de mobiel. Om de telefoon te ontgrendelen, moet u de resetcode invoeren of de telefoon opnieuw flashen. Om een resetcode te ontvangen, moet u contact opnemen met een geautoriseerd Nokia-servicecentrum of contact opnemen met een bedrijfsvertegenwoordiger. Je kunt ze vinden door naar het adres te gaan www.nokia.com

Stap 3

Telefoon knippert - de firmware van de mobiel bijwerken. Om deze actie uit te voeren, moet het apparaat worden gesynchroniseerd met de computer. Installeer stuurprogramma's en software en sluit vervolgens uw telefoon aan op uw computer. Als de kit geen schijf met software en een datakabel bevat, download dan de software van de site www.nokia.com en koop een datakabel in een winkel voor mobiele telefoons. Download de software van allnokia.com en werk vervolgens de firmware bij

Stap 4

Het vergrendelen van de telefoon voor een operator wordt gebruikt om het gebruik van een telefoon met een simkaart van een andere operator te voorkomen. U kunt uw telefoon flashen met behulp van de vorige stap of een ontgrendelingscode gebruiken. Om het te verkrijgen, moet u contact opnemen met het abonneeservicecentrum van de operator waarvoor uw telefoon is vergrendeld. Geef het IMEI-nummer van uw telefoon op dat zich achter de achterkant onder de batterij bevindt. Gebruik deze code elke keer dat u een simkaart van een andere operator gebruikt.

Aanbevolen: