Hoe De Beveiligingscode Op Nokia Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Beveiligingscode Op Nokia Te Verwijderen
Hoe De Beveiligingscode Op Nokia Te Verwijderen

Video: Hoe De Beveiligingscode Op Nokia Te Verwijderen

Video: Hoe De Beveiligingscode Op Nokia Te Verwijderen
Video: Nokia 105 TA-1174 Security Code Unlock 100% Working 2024, April
Anonim

Cellulair slot wordt gebruikt om de persoonlijke gegevens op de telefoon te beschermen. Dit kan handig zijn als je mobiel kwijt of gestolen is. Maar als u de beveiligingscode van uw Nokia-telefoon bent vergeten, kunt u een van de hieronder beschreven methoden gebruiken.

Hoe de beveiligingscode op Nokia te verwijderen
Hoe de beveiligingscode op Nokia te verwijderen

instructies:

Stap 1

Allereerst heb je een resetcode of een firmware-resetcode nodig. U kunt ze verkrijgen door contact op te nemen met het Nokia-servicecentrum. U kunt contact met hem opnemen via de contactgegevens op de website www.nokia.com. U hebt een IMEI nodig - een nummer dat zich achter de achterklep onder de batterij bevindt. U kunt ook een zoekmachine gebruiken om codes te vinden die vrij beschikbaar zijn. Houd er rekening mee dat het gebruik van sommige codes kan leiden tot het verlies van gegevens die op uw mobiele telefoon zijn opgeslagen, dus gebruik alleen die codes die afkomstig zijn van vertrouwde bronnen

Stap 2

Als uw poging mislukt, moet u uw telefoon opnieuw flashen. Om dit te doen, moet u uw telefoon synchroniseren met uw computer. Download stuurprogramma's en software van de site www.nokia.com door uw telefoonmodel in de lijst te selecteren. Als de datakabel die nodig is voor het flashen niet in het pakket is inbegrepen, koop er dan een bij een mobiele winkel. Sluit de telefoon aan en zorg ervoor dat de software de telefoon "ziet"

Stap 3

Om uw telefoon opnieuw te flashen, hebt u de fabrieksfirmware nodig, die verantwoordelijk is voor de werking van de telefoon, evenals software om deze bewerking uit te voeren. Gebruik Nokia-fansites zoals allnokia.ru. Met hun hulp kunt u niet alleen de benodigde software vinden, maar ook gedetailleerde instructies voor uw telefoonmodel. De beste optie is om de fabrieksfirmware te gebruiken, die geen sporen van ongeautoriseerde interferentie bevat. Zorg ervoor dat de batterij van uw telefoon volledig is opgeladen, anders wordt uw mobiele telefoon mogelijk uitgeschakeld tijdens een bewerking. Kopieer uw persoonlijke bestanden van uw telefoon naar uw computer en werk vervolgens uw telefoonsoftware bij. Kopieer na het voltooien van de bewerking de gegevens terug naar uw mobiel.

Aanbevolen: