Hoe Wachtwoordvergrendeling Van Nokia Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Wachtwoordvergrendeling Van Nokia Te Verwijderen
Hoe Wachtwoordvergrendeling Van Nokia Te Verwijderen

Video: Hoe Wachtwoordvergrendeling Van Nokia Te Verwijderen

Video: Hoe Wachtwoordvergrendeling Van Nokia Te Verwijderen
Video: FORGOT PASSWORD - How to Unlock the Nokia 5 or ANY Nokia Android Smartphone 2024, Mei
Anonim

De blokkeringscode wordt op Nokia-telefoons gebruikt om de telefoon of de simkaart te beschermen of om te voorkomen dat deze wordt gebruikt met de simkaart van een andere provider. Afhankelijk van het type beveiliging zijn er verschillende soorten handelingen die uitgevoerd moeten worden.

Hoe wachtwoordvergrendeling van Nokia te verwijderen
Hoe wachtwoordvergrendeling van Nokia te verwijderen

instructies:

Stap 1

Mobiele telefoonvergrendeling is ontworpen om de gegevens van de eigenaar veilig in het mobiele geheugen te bewaren in geval van verlies of diefstal van de telefoon. De beste optie zou zijn om een fabrieksresetcode of een firmware-resetcode te gebruiken. U kunt deze codes gemakkelijk op het netwerk vinden, maar u kunt ze het beste bij de fabrikant opvragen met behulp van de contacten op de website www.nokia.com, met vermelding van het IMEI-nummer van de telefoon.

Stap 2

U kunt ook te maken krijgen met dit soort beveiliging, zoals het vergrendelen van de telefoon onder de operator. In dit geval wordt de telefoon geblokkeerd voor één mobiele serviceprovider. Wanneer u de telefoon probeert aan te zetten met een simkaart van een andere provider, wordt u gevraagd de ontgrendelingscode in te voeren. In dit geval moet u contact opnemen met het vertegenwoordigingskantoor van de operator waaronder uw mobiele telefoon is geblokkeerd. Ga naar de officiële website en neem vervolgens contact op via de hotline door een brief te schrijven of vertegenwoordigers te bezoeken. Geef het IMEI-nummer van uw telefoon op, evenals aanvullende gegevens die kunnen worden opgevraagd, waarna u een ontgrendelingscode in uw handen krijgt.

Stap 3

SIM-kaartblokkering wordt gebruikt om maximale beveiliging van de persoonlijke gegevens van de abonnee, zoals telefoonnummer, telefoonboek en berichten, te garanderen. Bij blokkeren met een pincode is het onmogelijk om een simkaart te gebruiken en na drie foutieve invoer wordt de simkaart geblokkeerd. Je kunt hem alleen ontgrendelen met een packcode, die je op de verpakking van de simkaart kunt vinden. Als het invoeren van de pakketcode niet mogelijk is, neem dan contact op met het vertegenwoordigingskantoor van uw mobiele operator om een nieuwe simkaart te krijgen. In dit geval gaan uw persoonlijke gegevens verloren, maar behoudt u uw telefoonnummer.

Aanbevolen: