Hoe Thema's Van De Nokia-telefoon Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Thema's Van De Nokia-telefoon Te Verwijderen
Hoe Thema's Van De Nokia-telefoon Te Verwijderen

Video: Hoe Thema's Van De Nokia-telefoon Te Verwijderen

Video: Hoe Thema's Van De Nokia-telefoon Te Verwijderen
Video: Nokia 1600 Insert SIM 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers van mobiele telefoons van Nokia vervangen het standaardthema door andere. In de regel zijn er maar een paar interessant en de rest moet worden verwijderd.

Hoe thema's van de Nokia-telefoon te verwijderen
Hoe thema's van de Nokia-telefoon te verwijderen

instructies:

Stap 1

Als je een Nokia Series40-telefoon hebt, gebruik dan een van de volgende methoden om thema's te verwijderen. De eerste is om de interface van het mobiele apparaat zelf te gebruiken. Ga naar het menu, selecteer "Galerij", open de map "Thema's". Zoek degene die je wilt verwijderen en selecteer Opties -> Verwijderen. Merk op dat standaardbestanden niet kunnen worden verwijderd. Als de thema's zich op een flashstation bevinden, opent u in de "Galerij" het item "Geheugenkaart", zoekt u het gewenste thema en verwijdert u het.

Stap 2

Om thema's van een Series40-telefoon te verwijderen met behulp van de tweede methode, sluit u deze aan op uw computer. Gebruik hiervoor een USB-kabel, waarvan het ene uiteinde is aangesloten op de systeemeenheid en het andere op het mobiele apparaat. Selecteer Nokia Mode op je telefoon om verbinding te maken. Open vervolgens "Deze computer", selecteer Nokia Phone Browser (hiervoor moet u Nokia PC Suite of OVI PC Suite hebben geïnstalleerd). Zoek het gewenste thema en verwijder het.

Stap 3

Als de themabestanden zich op een geheugenkaart bevinden, kunt u de modus "Gegevens opslaan" selecteren wanneer u uw telefoon op een computer aansluit. Het vereist geen Nokia PC Suite om te werken, u kunt met de geheugenkaart werken zoals met een gewone flashdrive.

Stap 4

In Nokia Series60-telefoons (smartphones) kunnen thema's worden verwijderd via het item Toepassingsbeheer in het telefoonmenu. Open het, selecteer het gewenste thema en verwijder het.

Stap 5

In sommige gevallen werkt Application Manager mogelijk niet correct. Om thema's te verwijderen die op uw geheugenkaart zijn opgeslagen, sluit u uw telefoon aan op uw computer. Schakel Windows in om de inhoud van verborgen mappen te bekijken. Open hiervoor een willekeurige map en selecteer in het paneel "Extra" -> "Mapopties" -> "Beeld" -> "Verborgen bestanden weergeven". Open vervolgens de verwisselbare schijf in Deze computer (dit is de flashdrive van de aangesloten telefoon) en zoek de map private10207114import. Zoek de themabestanden en verwijder ze.

Stap 6

Voer een fabrieksreset uit om thema's te verwijderen die in het geheugen van uw telefoon zijn opgeslagen. Kies * # 7370 # en voer indien nodig de code 12345 in. Daarna worden thema's en alle gegevens (inclusief contacten, foto's, berichten) uit het geheugen van de telefoon verwijderd, dus maak daarvoor eerst een reservekopie.

Aanbevolen: