Boeken Lezen Op PSP

Inhoudsopgave:

Boeken Lezen Op PSP
Boeken Lezen Op PSP

Video: Boeken Lezen Op PSP

Video: Boeken Lezen Op PSP
Video: How To Read Books On PSP 2024, Mei
Anonim

De populaire PSP-console van Sony is meer dan alleen een draagbare gameconsole, aangezien de functionaliteit van de consoles vele malen is uitgebreid sinds de release van de eerste PSP's. Momenteel kun je films en foto's bekijken op de console, naar muziek luisteren en chatten via Skype. U kunt ook een e-reader gebruiken.

Boeken lezen op PSP
Boeken lezen op PSP

Noodzakelijk

  • - een programma voor het lezen van boeken op de PSP;
  • - kaartlezer.

instructies:

Stap 1

Download een speciale boeklezer voor PSP. Wacht op het downloaden van het archief met het programma en pak het uit door met de rechtermuisknop te klikken en "Bestanden uitpakken" te selecteren. Houd er rekening mee dat het programma een consolefirmware van minimaal 1.5 vereist.

Stap 2

Selecteer de mappen _SCE_bookr en% _ SCE_bookr, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Kopiëren" in het vervolgkeuzemenu. Open het klepje van de geheugenkaartsleuf op je PSP en druk voorzichtig op de kaart om deze te verwijderen. Plaats de kaart in de kaartlezer op pc of offline. Wacht terwijl het besturingssysteem van uw computer de geheugenkaart herkent.

Stap 3

Selecteer in Verkenner 'Openen om bestanden te bekijken'. Zoek de map / PSP / GAMES van uw console op de geheugenkaart. Klik met de rechtermuisknop in de mapruimte en kies Plakken in het menu dat verschijnt. Het programma wordt op de console geïnstalleerd.

Stap 4

Maak een boek in.txt- of.pdf-formaat. Om een txt-document te maken, downloadt u Kladblok, opent u de tekst van het boek dat u wilt lezen op de console, in een browser of in een document. Kopieer en plak door op Ctrl + V te drukken of door met de rechtermuisknop te klikken en "Plakken" te kiezen. Sla het document op: klik op "Bestand" en vervolgens op "Opslaan als". Voer de bestandsnaam in (titel van het boek) en selecteer in de lijst met coderingen "Unicode" (maar niet "Unicode Big Endian").

Stap 5

Gebruik Microsoft Office 2007 of 2010 of een online converter om uw document naar.pdf-formaat te converteren. Als u MS Office 2007 of 2010 gebruikt, opent u de werkmap of het document dat u wilt converteren. Klik vervolgens op "Bestand" en "Opslaan als". Selecteer PDF in de lijst met formaten. Haal het vinkje weg naast het item "Bestand openen na publicatie" en zet in het item "Optimalisatie" een punt naast "Standaard". Klik op "Opslaan".

Stap 6

Als MS Office 2007 of 2010 niet op uw pc is geïnstalleerd, converteert u het boek met behulp van de online converter. Open het in een browser en scrol naar de onderkant van de pagina. Selecteer het bestand dat u wilt converteren met behulp van de bladerknop, klik op "Dit document converteren". Het boek wordt opgeslagen in de map die in de browserinstellingen is geselecteerd als de map voor gedownloade bestanden.

Stap 7

Verplaats het.pdf- of.txt-document naar een willekeurige plek op de geheugenstick van je PSP. Verwijder na het overzetten de geheugenkaart uit de pc en plaats deze in de console. Start het programma op je PSP vanaf de "Game" → Memory Stick. Klik op de knop Bestand openen en selecteer het boek uit de map waar u het hebt gekopieerd.

Aanbevolen: