Hoe U Internetinstellingen Op Uw Telefoon Kunt Opslaan

Inhoudsopgave:

Hoe U Internetinstellingen Op Uw Telefoon Kunt Opslaan
Hoe U Internetinstellingen Op Uw Telefoon Kunt Opslaan

Video: Hoe U Internetinstellingen Op Uw Telefoon Kunt Opslaan

Video: Hoe U Internetinstellingen Op Uw Telefoon Kunt Opslaan
Video: How to save internet settings in your smart phone. 2024, Mei
Anonim

Voordat u de extra functies van de simkaart en uw telefoon gaat gebruiken, bijvoorbeeld voor het verzenden van mms-berichten of toegang tot internet, moet u deze profielinstellingen in uw telefoon hebben. De meeste mobiele operators ondersteunen het verzenden van de benodigde informatie in sms-berichten.

Hoe u internetinstellingen op uw telefoon kunt opslaan
Hoe u internetinstellingen op uw telefoon kunt opslaan

instructies:

Stap 1

Wanneer u de telefoon aanzet, zou u een dienstbericht moeten ontvangen met de instellingen voor de internetverbinding. Let op het aangepaste profiel, want vaak komen er 3 berichten tegelijk binnen - met het MMC-, Wap- en internetverbindingsprofiel. Zoek er een die je nodig hebt en klik in het contextmenu op "Instelling opslaan".

Stap 2

Pas indien nodig dit standaardprofiel toe in de verbindingsinstellingen van uw mobiele apparaat. Als uw telefoon internet kan gebruiken via Wap en internet, slaat u beide instellingen op en laat u een van beide als de standaardverbinding, of stelt u een verzoek in uw browser in voordat u verbinding maakt.

Stap 3

Bel de technische ondersteuningsdienst van uw operator en vraag de medewerker van het bedrijf om u een bericht te sturen met de instellingen voor de internetverbinding voor het geval ze niet automatisch komen wanneer u uw mobiele telefoon inschakelt. U kunt het ook handmatig configureren door naar de vereiste verbindingsparameters te kijken op de officiële website van de mobiele provider.

Stap 4

Neem contact op met de dichtstbijzijnde Svyaznoy-winkel voor mobiele telefoons of andere verkooppunten van mobiele telefoons en vraag de winkelmedewerkers om internet op uw telefoon te configureren en vervolgens op te slaan. Let op: deze service wordt tegen betaling aangeboden, dus u kunt het beste contact opnemen met de servicekantoren van uw mobiele provider, als die er in uw stad zijn.

Stap 5

Zorg ervoor dat het vereiste internetverbindingsprofiel niet aanwezig is op uw mobiele apparaat. Ga hiervoor naar de verbindingsinstellingen en bekijk alle beschikbare profielen. Het is mogelijk dat er een internetinstelling is voor uw mobiele provider. Verwijder in de toekomst de instellingen niet, zelfs niet wanneer u de simkaart wijzigt, maar wijzig gewoon het standaard verbindingsprofiel.

Aanbevolen: