Hoe Internetinstellingen Van MTS . Op Te Slaan

Inhoudsopgave:

Hoe Internetinstellingen Van MTS . Op Te Slaan
Hoe Internetinstellingen Van MTS . Op Te Slaan

Video: Hoe Internetinstellingen Van MTS . Op Te Slaan

Video: Hoe Internetinstellingen Van MTS . Op Te Slaan
Video: Держим обочину на М2 // Щемим обочечников // Бешенный крузак и любитель показывать зад. 2024, Mei
Anonim

Meestal kunt u, nadat u een mobiele telefoon hebt gekocht en verbonden bent met MTS, toegang krijgen tot internet zonder te configureren. In sommige gevallen kunnen abonnees echter niet onmiddellijk sms- en mms-berichten verzenden en verbinding maken met het wereldwijde netwerk. In dit geval is het de moeite waard om de aangepaste instellingen te bestellen en op te slaan.

Hoe internetinstellingen van MTS. op te slaan
Hoe internetinstellingen van MTS. op te slaan

instructies:

Stap 1

Voer uw telefoonnummer in en bevestig dat u geen robot bent op de officiële MTS-portal (sectie "Individuele klanten" - "Help en service" - "Instellingen"). De gegevens worden automatisch aangeleverd en opgeslagen.

Stap 2

Als de instellingen niet werken, zorg dan voor toegang tot het wereldwijde netwerk en de mogelijkheid om berichten te verzenden en ontvangen dankzij de service "Toegang zonder instellingen". Het maakt automatisch verbinding en werkt gratis voor klanten van elk tariefplan (behalve het "Classny"-tarief en het zakelijke "Nika"-tarief) met een geldige GPRS-service. De service "Toegang zonder instellingen" kan onafhankelijk worden verbonden en losgekoppeld via het mobiele portaal door * 111 * 2156 # te kiezen, met behulp van de internetassistent op het MTS-portaal of met behulp van een sms-assistent door een bericht te sturen naar 111 (met de tekst "2156 " voor verbinding of met de tekst "21560" om te verbreken). Als GPRS echter is uitgeschakeld, werkt de service "Toegang zonder instellingen" niet meer.

Stap 3

Verbind onbeperkte internetopties "Bit" of "Superbit" met onbeperkte snelheid via de browsers "Opera Mini" of "Opera Mobile". Om verbinding te maken en de instellingen op te slaan, kiest u respectievelijk * 252 # of * 111 * 628 # op uw mobiele telefoon.

Stap 4

Om een computer of laptop in te stellen voor toegang tot internet via een mobiele telefoon, gebruikt u een speciale kabel, infraroodpoort of Bluetooth-verbinding en stelt u de computer (laptop) en de telefoon in volgens het besturingssysteem van uw computer. Specificeer het GPRS-profiel, toegangspunt (APN) - internet.mts.ru, primaire DNS - 000.000.000.000, secundaire DNS - 000.000.000.000, gebruikersnaam - mts, wachtwoord - mts. Als er al een MTS-Internet-profiel op uw telefoon is geïnstalleerd, hoeft u dit alleen maar in het menu te zoeken en te activeren.

Aanbevolen: