Hoe Krijg Ik Internetinstellingen Op Het Beeline-netwerk

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Ik Internetinstellingen Op Het Beeline-netwerk
Hoe Krijg Ik Internetinstellingen Op Het Beeline-netwerk

Video: Hoe Krijg Ik Internetinstellingen Op Het Beeline-netwerk

Video: Hoe Krijg Ik Internetinstellingen Op Het Beeline-netwerk
Video: Beeline Smart Box как настроить? 2024, Mei
Anonim

Het bedrijf "Beeline" biedt zijn klanten niet alleen hoge kwaliteit met mobiele communicatie, maar ook met de mogelijkheid om toegang te krijgen tot internet zoals het hen uitkomt. Er worden verschillende mogelijkheden geboden om verbinding te maken met het wereldwijde netwerk.

Hoe krijg ik internetinstellingen op het Beeline-netwerk
Hoe krijg ik internetinstellingen op het Beeline-netwerk

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - een telefoon aangesloten op het Beeline-netwerk.

instructies:

Stap 1

U kunt rechtstreeks vanaf uw telefoon internetten. Wanneer deze het "werkgebied" van het 3G-netwerk binnengaat, wordt de mobiele telefoon automatisch geconfigureerd om er toegang toe te krijgen. De dienst "Mobile GPRS-Internet" wordt meestal vanzelf geactiveerd, u hoeft geen extra diensten aan te sluiten. Raadpleeg de handleiding van het apparaat voor informatie of de telefoon 3G ondersteunt. Als de klant de service heeft uitgeschakeld, kan hij deze opnieuw activeren op de officiële website van "Beeline" of door het commando * 110 * 181 # op de telefoon te kiezen. Na het verkrijgen van toegang moet de telefoon worden uit- en weer ingeschakeld om zich bij het netwerk aan te melden.

Stap 2

Het bedrijf Beeline biedt haar abonnees ook de mogelijkheid om via Wi-Fi-technologie verbinding te maken met het grootste draadloze internettoegangsnetwerk in de hoofdstad van de Russische Federatie. U kunt Beeline WiFi gebruiken vanaf uw telefoon, netbook, laptop, speler, etc. Een enkele login kan worden gebruikt op elk Wi-Fi-apparaat op elk punt van het Beeline-netwerk. Als het apparaat Wi-Fi-technologie ondersteunt en de Beeline-client zich in het Beeline Wi-Fi-servicegebied bevindt, kan het internetinstellingen ontvangen. Een universele verbindingsmethode (voor iedereen vanaf elk apparaat dat wifi ondersteunt) omvat de registratieprocedure op de officiële website van Beeline, het kiezen van een geschikt tarief en betalen voor wifi via de terminal (met een speciale Beeline wifi-kaart of anders). Er is ook een snelle manier om verbinding te maken. Het impliceert een prepaid betalingssysteem. Nadat hij een tariefplan heeft gekozen, kan de gebruiker vanaf zijn mobiele telefoon die is aangesloten op het Beeline-netwerk een sms-bericht sturen naar een kort nummer dat overeenkomt met het geselecteerde tarief.

Stap 3

Met behulp van "Beeline" kunt u internet op uw thuiscomputer instellen. Voordat u een aanvraag indient voor aansluiting op het netwerk in het bedrijf "Beeline", is het raadzaam om te controleren of uw huis al is aangesloten. Dit kan worden gedaan door te bellen naar 8-495-974-9999, maar ook op de kantoren van de mobiele operator "Beeline", bij dealers of op de officiële website van het bedrijf.

Aanbevolen: