Hoe Krijg Ik Internetinstellingen

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Ik Internetinstellingen
Hoe Krijg Ik Internetinstellingen

Video: Hoe Krijg Ik Internetinstellingen

Video: Hoe Krijg Ik Internetinstellingen
Video: internet verbinding problemen herstellen 2024, April
Anonim

Met uw mobiele telefoon kunt u online gaan, inhoud downloaden, e-mail lezen, informatie uitwisselen met vrienden en nog veel meer. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de internetinstellingen op uw telefoon te krijgen. Elke telecomoperator heeft hiervoor speciale nummers.

Hoe krijg ik internetinstellingen
Hoe krijg ik internetinstellingen

instructies:

Stap 1

De Beeline-operator kan op twee manieren verbinding maken met internet (WAP): via GPRS en zonder GPRS. In het eerste geval kunt u de instellingen ophalen door het commando * 110 * 181 # te kiezen en vervolgens op de belknop te drukken. Als u verbinding wilt maken met een internetverbinding zonder GPRS, kiest u * 110 * 111 # op uw telefoon en drukt u op de belknop. Daarna moet u eerst uw mobiele telefoon uitzetten en vervolgens weer inschakelen. Dit moet worden gedaan om de telefoon te laten registreren in het GPRS-netwerk.

Stap 2

U kunt de internetinstellingen rechtstreeks bij de MTS-operator bestellen op de officiële website van het bedrijf, u hoeft alleen uw telefoonnummer in een speciaal veld in te voeren. Daarnaast kun je verbinding maken met internet via het gratis nummer 0876 of door een lege sms te sturen naar 1234. Het kan voorkomen dat je deze instellingen al op je telefoon hebt staan. Dan volstaat het om ze te activeren door het gewenste profiel in de instellingen te selecteren.

Stap 3

In Megafon kunnen automatische instellingen op uw telefoon worden ontvangen door een speciaal formulier op de officiële website in te vullen. Daarna staan de instellingen binnen een paar minuten op je mobiele telefoon; je hebt toegang tot mobiel internet, sms'en en nog veel meer. U kunt ook het nummer 5049 gebruiken. Stuur er gewoon een bericht naar met de tekst 1 (om internetinstellingen op te halen), 2 (om WAP-instellingen op te halen) of 3 (om MMS-instellingen op te halen). Bovendien kunt u internet instellen door eenvoudigweg de klantenservice op 0500 te bellen en het telefoonmodel te noemen. Megafon-medewerkers kunnen u helpen als u contact opneemt met een kantoor van dit bedrijf.

Aanbevolen: