Berichten Van Je Telefoon Op Je Computer Opslaan

Inhoudsopgave:

Berichten Van Je Telefoon Op Je Computer Opslaan
Berichten Van Je Telefoon Op Je Computer Opslaan

Video: Berichten Van Je Telefoon Op Je Computer Opslaan

Video: Berichten Van Je Telefoon Op Je Computer Opslaan
Video: Foto's van je telefoon naar je computer zetten (via WhatsApp) 2024, April
Anonim

Het geheugen van de meeste simkaarten is beperkt tot slechts dertig berichten. Meestal hebben telefoons een veel grotere hoeveelheid interne opslag. Als uw berichten vol zijn, maar u wilt ze niet verwijderen, dan kunt u ze opslaan op uw computer.

Berichten van je telefoon op je computer opslaan
Berichten van je telefoon op je computer opslaan

instructies:

Stap 1

Berichten opslaan op een computer is mogelijk als uw telefoon is gesynchroniseerd met een datakabel. In de regel zijn de benodigde componenten voor dit proces - datakabel, stuurprogramma's en software - inbegrepen in het telefoonpakket. Als dit niet het geval is, moet u ze krijgen. U kunt een datakabel kopen bij een mobiele winkel. Om de juiste te vinden, volstaat het om de connectoren op de telefoon te matchen met de connectoren op de datakabel. De meegeleverde softwareschijf is wenselijk, maar niet vereist. Je kunt ze zelf vinden.

Stap 2

Bekijk de technische documentatie van uw telefoon en zoek het adres van de officiële website van de fabrikant. Ga ernaartoe en download de stuurprogramma's, evenals de software die nodig is voor synchronisatie. Houd er rekening mee dat de software geschikt kan zijn voor de hele line-up, terwijl de stuurprogramma's geschikt moeten zijn voor uw specifieke telefoon. Download en installeer deze componenten en sluit vervolgens uw telefoon aan. Het is noodzakelijk om acties in deze volgorde uit te voeren, anders kan het apparaat, d.w.z. uw telefoon wordt mogelijk niet gedetecteerd door uw besturingssysteem.

Stap 3

Sluit uw telefoon aan en start de synchronisatiesoftware. Zorg ervoor dat het programma de telefoon "ziet". Selecteer alle berichten die in het telefoongeheugen zijn opgeslagen en kopieer ze vervolgens naar een bestand op uw computer. Koppel de telefoon niet los van de computer voordat de bewerking is voltooid, anders kunnen gegevens verloren gaan. Koppel uw telefoon pas los van de computer nadat het bericht voor het voltooien van het kopiëren verschijnt. Het is raadzaam niet te wachten tot de berichten vol zijn, maar de database periodiek bij te werken en op te slaan op de computer. Hiermee worden uw persoonlijke gegevens beschermd in geval van diefstal of verlies van uw telefoon.

Aanbevolen: