Games Opslaan Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Games Opslaan Op Je Telefoon
Games Opslaan Op Je Telefoon

Video: Games Opslaan Op Je Telefoon

Video: Games Opslaan Op Je Telefoon
Video: DE BESTE BATTLE ROYALE GAMES VOOR OP JE MOBIEL! 2024, Mei
Anonim

Moderne telefoons bieden een breed scala aan entertainmentmogelijkheden. Een manier om plezier te hebben is door middel van spelletjes die je op je mobiele telefoon kunt spelen.

Games opslaan op je telefoon
Games opslaan op je telefoon

instructies:

Stap 1

Een manier om een spel te downloaden is door het van internet te downloaden. Start een browser op uw telefoon en ga naar een van de sites die aan uw telefoonfabrikant zijn gewijd. Ga naar het gedeelte met games voor je telefoonmodel en download degene die je leuk vindt.

Stap 2

Je kunt dit proces ook vereenvoudigen door de site die je nodig hebt te vinden, evenals de game zelf, met je computer. Om het te downloaden, voert u de link in de adresbalk van de browser van uw telefoon in en slaat u het bestand op.

Stap 3

U kunt ook games downloaden van de telefoons van uw vrienden voor het geval hun games op uw telefoon kunnen worden uitgevoerd. Het is gemakkelijk te controleren. Vraag je vriend om bluetooth of IrDA in te schakelen en een spel over te zetten naar je telefoon. Sla het op en probeer het uit te voeren.

Stap 4

De beste optie, waarvoor geen betaling voor verkeer of downloads en de aanwezigheid van een tweede telefoon vereist is, is om uw computer te gebruiken om games te downloaden en deze vervolgens naar uw telefoon over te zetten. Zoek op internet naar sites die speciaal zijn bedoeld voor telefoons van uw merk en download vervolgens de games die u leuk vindt naar uw computer.

Stap 5

Synchroniseer uw telefoon met uw computer. In de regel vindt u een datakabel en een schijf met daarvoor benodigde stuurprogramma's in de verpakking van uw mobiele apparaat. Anders moet u een datakabel kopen in een winkel voor mobiele telefoons en de stuurprogramma's downloaden van de website van de fabrikant van uw telefoon.

Stap 6

Installeer de stuurprogramma's en sluit vervolgens de telefoon aan op de computer. Het is noodzakelijk om acties in deze volgorde uit te voeren om het onjuist toevoegen van een nieuw apparaat, namelijk uw telefoon, te voorkomen. Voer de software uit voor synchronisatie, zorg er vervolgens voor dat de computer de telefoon "ziet" en breng het bestand met het spel ernaartoe.

Aanbevolen: