Hoe MGTS Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe MGTS Uit Te Schakelen
Hoe MGTS Uit Te Schakelen
Anonim

De noodzaak om de internetverbinding van MGTS te verbreken, kan verschijnen na het wijzigen van de provider. Om dit te doen, moet u contact opnemen met de klantenservice en aangeven dat u het contract wilt beëindigen en de ADSL-apparatuur wilt uitschakelen.

Hoe MGTS uit te schakelen
Hoe MGTS uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Voordat u de MGTS-services volledig opgeeft na het veranderen van uw internetprovider, analyseert u de mogelijkheid om over te stappen naar een ander tarief van de Internet-Light-serie. Als u overstapt naar een van deze tarieven, daalt de abonnementsprijs voor internetten meerdere keren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om, indien nodig, het ADSL-modem dat op MGTS is aangesloten aan te zetten, bijvoorbeeld wanneer een nieuwe provider op een dag met tussenpozen werkt. Het belangrijkste is om niet te vergeten de modem uit te schakelen zodra de nieuwe provider zijn werk hervat.

Stap 2

Als u het internet volledig wilt loskoppelen van MGTS, bel dan: (495) 636-06-36 en laat de adviseur weten dat u het contract wilt beëindigen. U moet uw volledige naam, paspoortgegevens, woonadres en contractnummer opgeven. Wacht tot de operator de verbinding met de service bevestigt en zorg ervoor dat u dit controleert.

Stap 3

Koppel de splitter en modem los van het telefoonnetwerk. Sluit de telefoon rechtstreeks aan op de lijn. Zorg er tegelijkertijd voor dat u de veiligheidsregels volgt, aangezien er een zeer hoge spanning in de lijn verschijnt bij een inkomende oproep. Verwijder alle draden van de modem naar de computer. Als u een modem van MGTS huurt, en het is niet uw eigendom, huur het dan. Bel hiervoor het bedrijf en vraag de telefoontechnicus om de modem op te halen. Met de modem die je bezit, kun je doen wat je gaat doen, bijvoorbeeld verkopen. Als er maar één computer was aangesloten en de PPPoE-client was daar, verwijder deze dan.

Stap 4

In de huidige maand zal de provider u hoogstwaarschijnlijk de betaling in rekening brengen voor het volledige gebruik van het MGTS-internet. Maar de volgende zou met een blanco ontvangstbewijs moeten komen. Als u facturen voor betaling blijft ontvangen, kunt u het bovenstaande nummer bellen en de situatie verduidelijken.

Aanbevolen: