Een Telefoonprogramma Schrijven Om Boeken Te Lezen

Inhoudsopgave:

Een Telefoonprogramma Schrijven Om Boeken Te Lezen
Een Telefoonprogramma Schrijven Om Boeken Te Lezen

Video: Een Telefoonprogramma Schrijven Om Boeken Te Lezen

Video: Een Telefoonprogramma Schrijven Om Boeken Te Lezen
Video: Simpele truc om meer boeken te lezen 2024, September
Anonim

Met de komst van mobiele telefoons hebben boeken een handig elektronisch formaat gekregen waarmee ze vanaf het scherm van het apparaat kunnen worden gelezen. Een zakboekje fleurt niet alleen je vrije tijd op met nuttig leesvoer, maar kan ook helpen op het juiste moment.

Een telefoonprogramma schrijven om boeken te lezen
Een telefoonprogramma schrijven om boeken te lezen

Noodzakelijk

java-ondersteuning; - een programma voor het lezen van boeken

instructies:

Stap 1

Sommige moderne telefoons ondersteunen tekstformaten TXT, PDF en andere. Maar als uw apparaat geen tekstbestanden kan lezen, kunt u een programma installeren om er boeken in te lezen. Er zijn zowel universele hulpprogramma's als hulpprogramma's die speciaal voor uw model zijn geschreven.

Stap 2

Probeer eerst een programma op uw telefoon te installeren dat de herkenning van TXT, FB2 en soortgelijke formaten ondersteunt. Het hulpprogramma Foliant is bijvoorbeeld geschikt voor de meeste moderne telefoonmodellen, werkt op een touchphone, herkent archieven. Met zijn hulp kunt u de boeken die u nodig hebt op internet vinden. Download het programma en installeer het op je telefoon. Kopieer het boek dat u wilt lezen in het geheugen in TXT- of FB2-formaat. Open het bestand met Foliant en veel leesplezier.

Stap 3

Als om de een of andere reden het universele programma voor het lezen van boeken op uw telefoon niet werkt, kunt u hulpprogramma's gebruiken om JAVA-boeken te maken. Download en installeer het programma BookReader op uw computer. Start het op. Met het hulpprogramma kunt u de gewenste parameters voor het toekomstige boek selecteren: lettertype, lettergrootte, taal, alinea's en nog veel meer. Selecteer vervolgens het gewenste boek uit de lijst en maak een JAR-bestand. Breng het resulterende bestand over naar uw telefoon en start het als een gewone JAVA-toepassing. Het gemaakte boek wordt voor u geopend.

Stap 4

Als u het niet prettig vindt om elke keer een JAVA-boek voor uw telefoon te maken, kunt u een programma voor uw model schrijven dat tekstformaten ondersteunt. Download en installeer het hulpprogramma ReadManiac op uw computer. Voer het uit en configureer de instellingen die u nodig hebt: schakel talen, lettertypen, de mogelijkheid om uit het archief te lezen en andere in. Geef uw telefoonmodel aan of in de buurt als het niet in de lijst staat. Maak een programma met de JAR-extensie en kopieer het naar het mobiele geheugen. Voer het hulpprogramma op uw telefoon uit en selecteer het boek of archief met het boek uit het geheugen dat u nodig heeft in het menu. Met behulp van zo'n programma kun je de leesinstellingen eenvoudig wijzigen.

Aanbevolen: