Boeken Lezen Op Een PDA

Inhoudsopgave:

Boeken Lezen Op Een PDA
Boeken Lezen Op Een PDA

Video: Boeken Lezen Op Een PDA

Video: Boeken Lezen Op Een PDA
Video: Boeken lezen op iPad en e-reader 2024, Mei
Anonim

Boeken migreren geleidelijk van de gebruikelijke papieren vorm naar de elektronische. Verschillende apparaten kunnen worden gebruikt om ze te lezen - van een gewone computer tot een mobiele telefoon en speciale e-books. Een van de meest populaire tools is een PDA - een zakcomputer.

Boeken lezen op een PDA
Boeken lezen op een PDA

instructies:

Stap 1

Download en bewaar het e-bookbestand op uw PDA. Ze kunnen in verschillende formaten worden gepresenteerd. De meest voorkomende zijn txt, pdf, fb2, rtf en doc. Er zijn ook anderen die u kunt tegenkomen. Dit zijn pdb, prc, odt, tcr, sxw, abw, zabw, chm, html, djvu.

Stap 2

Om boeken in pdf-formaat te lezen, installeert u het programma Adobe Acrobat voor Pocket PC op uw PDA. U kunt het downloaden van de officiële website van de fabrikant. Om dit te doen, start u uw webbrowser en gaat u naar adobe.com, op het tabblad Producten, zoek het vereiste programma. Sla het op uw PDA op en installeer het.

Stap 3

Om e-books van andere formaten te lezen, hebt u een van de gespecialiseerde programma's nodig. Er zijn een groot aantal van dergelijke toepassingen. Sommigen van hen zijn gepositioneerd als universeel (d.w.z. in staat om met bestanden van verschillende formaten te werken), andere zijn toepassingen voor het lezen van bepaalde specifieke formaten. Een van de meest populaire zijn Haali Reader, AlReader, Foxit Reader (een alternatief voor Adobe Acrobat Reader voor Pocket PC voor het lezen van pdf), enz. Het is vermeldenswaard dat sommige programma's kunnen werken met e-bookbestanden die zich in zip-archieven bevinden, waarmee u een plaats kunt opslaan.

Stap 4

Kies zelf een van de boeklees-apps. Maak je keuze op basis van welk formaat je vaker leest. Mogelijk hebt u meerdere applicaties tegelijk nodig.

Stap 5

Download het geselecteerde programma naar de PDA en installeer het. Het is beter om het programma in het ingebouwde geheugen van de PDA te installeren. Start daarna de geïnstalleerde applicatie. Open het e-bookbestand via de interface. Verschillende programma's kunnen hiervoor verschillende knoppen gebruiken, maar in de regel is dit Bestand, Menu of Openen. Door op de overeenkomstige knop in het dialoogvenster te klikken, selecteert u het gewenste e-bookbestand.

Aanbevolen: