Boeken Lezen Op Een Smartphone

Inhoudsopgave:

Boeken Lezen Op Een Smartphone
Boeken Lezen Op Een Smartphone

Video: Boeken Lezen Op Een Smartphone

Video: Boeken Lezen Op Een Smartphone
Video: Immer update 1.8: meer boeken lezen op je smartphone 2024, April
Anonim

Een smartphone is een geavanceerde telefoon. Een van de mogelijkheden die u kunt benutten, is het lezen van boeken. Afhankelijk van het type smartphone kun je een van de methoden gebruiken waarmee je je vrije tijd kunt besteden aan het lezen van boeken.

Boeken lezen op een smartphone
Boeken lezen op een smartphone

instructies:

Stap 1

Als uw telefoon een van de formaten ondersteunt, zoals.doc,.pdf,.txt, hoeft u alleen maar het originele bestand naar deze indeling te converteren. Download het boek dat u nodig hebt van internet. Normaal gesproken hebben boeken de.doc-indeling. Om naar.txt te converteren, moet u de volledige tekst kopiëren en in een leeg bestand plakken dat met Kladblok is gemaakt. Merk op dat het de voorkeur verdient om meerdere documenten te maken om het lezen te vergemakkelijken.

Stap 2

Als uw smartphone het.pdf-formaat ondersteunt, download en installeer dan het Doc2Pdf-programma en gebruik het voor conversie. Kopieer de resulterende bestanden naar de geheugenkaart van uw smartphone of gebruik synchronisatie met een datakabel.

Stap 3

Als uw smartphone java-applicaties ondersteunt, moet u een tekstdocument converteren naar een java-applicatie. In dit geval moet u de speciale BookReader-toepassing gebruiken die op uw computer is geïnstalleerd. Download en installeer dit programma. Open daarna het bestand dat u nodig hebt en pas de lettergrootte, achtergrondkleur en het lettertype zelf aan op basis van uw behoeften. Een groot lettertype en een grijze achtergrond zorgen voor minder vermoeide ogen, terwijl een witte achtergrond en kleine lettertjes u in staat stellen meer tekens op één pagina te laten passen, maar de vermoeidheid van de ogen vergroten.

Stap 4

U kunt ook speciale applicaties gebruiken waarmee u tekstdocumenten direct op uw smartphone kunt lezen. Download en installeer hiervoor deze applicatie op uw telefoon en kopieer vervolgens met behulp van een datakabel of via een geheugenkaart het bestand met de tekst van het boek naar het geheugen van de telefoon. Het is het meest eenvoudig en handig als deze bestanden de.txt-indeling hebben en de tekst niet in één groot bestand staat, maar in meerdere kleine bestanden. Dit vermindert de tijd die nodig is om het bestand tijdens het lezen te verwerken, wat het proces aanzienlijk zal vereenvoudigen.

Aanbevolen: