Twee Tuners Aansluiten Connect

Inhoudsopgave:

Twee Tuners Aansluiten Connect
Twee Tuners Aansluiten Connect

Video: Twee Tuners Aansluiten Connect

Video: Twee Tuners Aansluiten Connect
Video: REVIEW: Majority Fitzwilliam HiFi Tuner (FM/DAB/Internet) & Music Streamer. Cheap at 1/2 the price 2024, Mei
Anonim

Een bepaalde categorie gebruikers verliet hun gebruikelijke tv's ten gunste van computerschermen of laptops. Met moderne technologieën kunt u televisiezenders bekijken met behulp van een computer en extra apparaten.

Twee tuners aansluiten
Twee tuners aansluiten

instructies:

Stap 1

Selecteer eerst een tv-tuner. Deze apparaten vallen in verschillende categorieën. Er zijn interne tv-tuners die verbinding maken met PCI-slots op het moederbord en externe adapters die via een USB-poort op een computer (laptop) worden aangesloten. Er zijn ook apparaten die rechtstreeks op de monitor kunnen worden aangesloten.

Stap 2

Koop je favoriete tv-tunermodel. Als u een laptop gebruikt, is het raadzaam om miniatuuradapters aan te schaffen in plaats van volwaardige USB-tv-tuners.

Stap 3

Sluit de tv-tuner aan op uw laptop of computersysteemeenheid. Schakel beide apparaten in. Installeer de stuurprogramma's en software die bij de tuner zijn geleverd.

Stap 4

Sluit de antennekabel aan op de tv-tuneraansluiting. Zet de geïnstalleerde software aan. Activeer het zoeken naar beschikbare zenders. Maak fijne handmatige aanpassingen aan de beeldkwaliteit. Sla de resterende zenderlijst en instellingen op.

Stap 5

Nu begint het plezier. U moet een tweede tv-tuner aansluiten. Selecteer dit apparaat. Overweeg een heel belangrijk punt: het is onwaarschijnlijk dat u twee identieke apparaten kunt configureren. Hoogstwaarschijnlijk zullen ze met elkaar in conflict komen.

Stap 6

Koop een tv-tuner van een ander bedrijf dan de fabrikant van de reeds geïnstalleerde apparatuur. Sluit hem aan op je computer of laptop. Sluit de antennekabel aan op de tuneraansluiting. Wil je voor beide apparaten dezelfde antenne gebruiken, schaf dan een splitter aan.

Stap 7

Stel een nieuwe tv-tuner in. Als gevolg hiervan zou je twee programma's moeten hebben, die elk met een specifieke tuner werken. Om beide apparaten samen te gebruiken (bijvoorbeeld om meerdere tv-zenders tegelijk te bekijken), start u beide toepassingen.

Aanbevolen: