Sim Invoegen In IPad I

Inhoudsopgave:

Sim Invoegen In IPad I
Sim Invoegen In IPad I

Video: Sim Invoegen In IPad I

Video: Sim Invoegen In IPad I
Video: Как вставить сим карту в iPad Air 2020 / Как подключиться к мобильной сети 2024, Mei
Anonim

Na aanschaf van de iPad vragen veel nieuwe eigenaren zich af om hun eigen simkaart in de tablet te installeren. De moeilijkheid bij het plaatsen van een standaard operatorkaart ligt in het feit dat de tablet een relatief nieuw formaat kaartsleuven gebruikt - MicroSIM, die bijna de helft kleiner is dan de klassieke.

Sim invoegen in iPad i
Sim invoegen in iPad i

Noodzakelijk

  • - schaar;
  • - potlood;
  • - heerser.

instructies:

Stap 1

Voordat u de simkaart in het apparaat plaatst, moet u uw standaardkaart doorknippen. Gebruik hiervoor een schaar. Meet je simkaart met een liniaal. Het moet ongeveer 25 mm hoog zijn. Markeer vervolgens met een potlood de simkaart op ongeveer 15 mm.

Stap 2

Knip met een schaar het overbodige deel van de simkaart langs de markeringen af. De bewerking moet zo zorgvuldig mogelijk worden uitgevoerd om de kaartchip niet te beschadigen, anders wordt deze onbruikbaar.

Stap 3

Als u de simkaart niet zelf wilt knippen, kunt u bij elke mobiele telefoonwinkel terecht om de kaart te knippen of te vervangen door een echte Micro-SIM.

Stap 4

Verwijder de simkaarthouder van je iPad. De kaartsleuf bevindt zich linksonder op het apparaat. IPad versie 2 en ouder heeft ook een connector aan de linkerkant, maar deze is verplaatst naar de bovenkant van het apparaat. Het substraat kan worden verwijderd met behulp van de speciale sleutel die bij het apparaat is geleverd of een gewone paperclip.

Stap 5

Plaats uw kaart op de achterkant. Als u de trimprocedure zelf hebt uitgevoerd, controleer dan of de kaart goed in deze sleuf past. Knip de kaart indien nodig bij met een schaar en plaats deze vervolgens terug in het apparaat.

Stap 6

Start het apparaat en controleer of het netwerk goed werkt. Als de simkaart met succes is geïnstalleerd, ziet u de sensor en de naam van het gebruikte netwerk in het bovenpaneel van het scherm. Als de machine het netwerk niet kan vinden, start u deze opnieuw op. Als het netwerk nog steeds niet wordt gedetecteerd, probeer dan de kaart opnieuw te trekken en erin te steken.

Aanbevolen: