Animatie Invoegen In Een Afbeelding

Inhoudsopgave:

Animatie Invoegen In Een Afbeelding
Animatie Invoegen In Een Afbeelding

Video: Animatie Invoegen In Een Afbeelding

Video: Animatie Invoegen In Een Afbeelding
Video: Powerpoint: invoegen afbeeldingen en toepassen van animaties 2024, Maart
Anonim

Geanimeerde foto's zien er erg origineel uit en trekken meer aandacht dan gewone. Daarom zijn er altijd veel mensen geweest die deze truc wilden leren: animatie invoegen in een afbeelding met behulp van grafische editors.

Animatie invoegen in een afbeelding
Animatie invoegen in een afbeelding

Het is nodig

  • - Adobe Photoshop-programma
  • - afbeeldingsbestand zonder animatie
  • - bestand met animatie

instructies:

Stap 1

Open Adobe Photoshop op uw computer. Klik op Bestand / Importeren / Frames naar videolagen. Selecteer vervolgens de animatie die u op uw afbeelding of foto wilt plaatsen (schrijf of kopieer de naam van het bestand van deze afbeelding of foto van tevoren) en typ of plak in het venster dat verschijnt de naam van dit bestand in de vrije lijn onderaan het venster. Trouwens, met de importfunctie in Photoshop kan de gebruiker zelfs een videobestand openen.

Stap 2

Houd er rekening mee dat het Adobe Photoshop-programma de animatie moet scheiden in lagen en frames. Selecteer de "Magic Eraser" op de werkbalk (het pictogram van deze tool ziet eruit als een gum met een asterisk) en verwijder de achtergrond van elke laag en frame met slechts één klik. Klik hiervoor op het gereedschap in het gebied van het werkvenster op de achtergrond waar de afbeelding wordt weergegeven. In het geval dat de afbeelding erg klein is en veel kleine details bevat, vergroot u deze met de toetsencombinatie Ctrl ++ om beter te kunnen zien wat er uit de afbeeldingselementen is verwijderd en wat onaangeroerd is gebleven.

Stap 3

Open de afbeelding waaraan u een animatie-effect wilt toevoegen. Ga opnieuw naar animatie en houd de linker Shift-toets op het toetsenbord ingedrukt en selecteer alle lagen. Sleep vervolgens alle animatielagen naar je afbeelding.

Stap 4

Roep daarna in het animatievenster het contextmenu op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer de functie "Frames maken uit lagen". Als gevolg van deze actie moeten alle lagen in frames worden gesplitst. Het allereerste frame met de foto is niet meer nodig, dus je kunt het veilig verwijderen.

Stap 5

Laad vervolgens uw afbeelding voor elk frame. Om dit te doen, zet u om de beurt de laag, het frame en de afbeelding aan. Het spreekt voor zich dat elke laag en frame op elkaar moeten passen.

Stap 6

Stel ten slotte de tijd in (0,16 seconden) en zet de animatie aan. Check dan het eindresultaat.

Aanbevolen: