Hoe U Geld Kunt Storten Via Een Mobiele Bank Op Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe U Geld Kunt Storten Via Een Mobiele Bank Op Een Mobiele Telefoon
Hoe U Geld Kunt Storten Via Een Mobiele Bank Op Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe U Geld Kunt Storten Via Een Mobiele Bank Op Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe U Geld Kunt Storten Via Een Mobiele Bank Op Een Mobiele Telefoon
Video: ING mobiel betalen - كيفية الدفع من الهاتف المحمول لبطاقات إي إن خي البنكية 2024, April
Anonim

In verband met de groei van innovaties op het gebied van informatietechnologieën en het gebruik van elektronisch geld, opende elke gerenommeerde bank een dienstensysteem waarmee ze op elke mogelijke manier voor communicatiediensten konden betalen. Deze methoden omvatten: betaling via geldautomaten, internetbankieren, betaling in mobiele winkels. De meest populaire betaalmethoden zijn degene geworden waarmee u zo snel mogelijk geld kunt overboeken naar de persoonlijke rekening van het abonneenummer en zonder extra afronding voor het uitvoeren van deze bewerking.

Hoe u geld kunt storten via een mobiele bank op een mobiele telefoon
Hoe u geld kunt storten via een mobiele bank op een mobiele telefoon

Noodzakelijk

Computer, internet, persoonlijke bankrekening

instructies:

Stap 1

Met de snelste betaalmethode kunt u uw gratis minuten niet besteden aan mobiele betalingen. Met behulp van de diensten van een mobiele bank kunt u dit proces aanzienlijk versnellen. Om de dienst Mobiel Bankieren te activeren, heeft u een plastic pinpas nodig bij een van de banken in de buurt. Met een plastic kaart kunt u de meeste transacties uitvoeren die verband houden met de betaling van diensten, incl. betaling voor mobiele communicatie. Afhankelijk van de bank die je hebt gekozen, kan de productietijd 3 weken of langer zijn. Aan uw kaart is een persoonlijke bankrekening gekoppeld, ondanks dat u de kaart pas na enige tijd ontvangt, kan het geld enige tijd na het opmaken van de papieren worden bijgeschreven.

Stap 2

Bij het uitvoeren van een bestelling voor het ontvangen van een plastic exemplaar, activeert u de service "Mobiele Bank". Elke bank kan een andere naam hebben voor deze dienst. Nadat u de kaart hebt ontvangen, moet u naar de dichtstbijzijnde geldautomaat gaan en in het gedeelte "Internetservice" het item selecteren voor het verkrijgen van een login en wachtwoord om via internet toegang te krijgen tot uw kaart. Op uw verzoek zal de geldautomaat uw kaart analyseren en bonnen afdrukken met de gegevens die nodig zijn om via internet verbinding met de kaart te maken.

Stap 3

Ga op uw computer naar de website van uw bank en selecteer het gedeelte 'Internetservice' of 'Mobiele bank'. Op de pagina die wordt geopend, moet u uw gegevens invoeren (login en wachtwoord). Als de browser u vraagt om uw gebruikersnaam en wachtwoord op te slaan, verlaat u deze actie. Sommige gegevens die door de browser zijn opgeslagen, kunnen worden gestolen.

Stap 4

Na het invoeren van de "Mobiele Bank", selecteert u de sectie "Betalingen" of "Bewerkingen". Selecteer "Mobiel", kies uw mobiele provider en voer uw nummer in. Klik op "Betalen" om de transactie te voltooien om geld over te schrijven van een plastic kaart naar een mobiel telefoonnummer.

Aanbevolen: