Een Foto Naar Je Telefoon Sturen

Inhoudsopgave:

Een Foto Naar Je Telefoon Sturen
Een Foto Naar Je Telefoon Sturen

Video: Een Foto Naar Je Telefoon Sturen

Video: Een Foto Naar Je Telefoon Sturen
Video: 5 Sexting tips om hem gek te maken met je telefoon 2024, April
Anonim

Iedereen slaat tegenwoordig veel informatie en bestanden op de telefoon op: muziek, films, games, fotoalbums. Soms rijst de vraag: hoe kun je foto's overzetten van de telefoon van een vriend of een desktopcomputer naar je telefoon? Er zijn veel manieren. De meest verouderde methode om foto's van een telefoon of computer naar een telefoon over te zetten, is de overdracht via de infraroodpoort. De belangrijkste voorwaarde is de aanwezigheid op beide apparaten. Deze technologie is verouderd en andere technologieën nemen actief hun plaats in.

Een foto naar je telefoon sturen
Een foto naar je telefoon sturen

Noodzakelijk

Kaartlezer, bluetooth-adapter, USB-kabel

instructies:

Stap 1

U kunt eenvoudig foto's naar uw telefoon overbrengen met behulp van Bluetooth-technologie. Het is een technologie voor draadloze overdracht van signalen op een afstand van 10 tot 100 meter tussen elektronische apparaten. Tegenwoordig is bijna elke telefoon uitgerust met deze technologie. Op deze manier kunt u foto's overzetten van telefoon naar telefoon en van computer naar telefoon. Maar de computer heeft mogelijk geen bluetooth, dus je moet een bluetooth-adapter kopen.

Stap 2

De volgende optie is het gebruik van een USB-kabel (Universal Serial Bus). Veel moderne telefoons zijn uitgerust met een mini- of micro-usb-aansluiting. Bij een telefoon met dergelijke aansluitingen wordt in de regel een USB-kabel meegeleverd. Door uw telefoon met een USB-kabel op uw computer aan te sluiten, kunt u foto's zowel naar uw telefoon overbrengen als vice versa. Er is nog een manier. Als je een geheugenkaart in je apparaat hebt, kun je elk bestand gemakkelijk naar je telefoon overbrengen. Het volstaat om de kaart in de kaartlezer te steken, deze op de computer aan te sluiten en de nodige informatie te resetten.

Stap 3

U kunt foto's overzetten met MMS (Multimedia Messaging Servise). MMS verschilt van SMS doordat u hiermee niet alleen tekst, maar ook andere informatie kunt overbrengen: foto's, muziek, video. Als deze service op uw telefoon is aangesloten en geconfigureerd, kunt u er foto's mee overzetten. Hier moet echter rekening worden gehouden met enkele nuances. MMS op uw telefoon moet zijn geconfigureerd. Je telefoon moet het type bestand dat je verstuurt ondersteunen. Je kunt op veel moderne telefoons ook je e-mail checken. U kunt een foto naar uw e-mail sturen. Dan upload je de foto eenvoudig naar je telefoon.

Aanbevolen: