Een Foto Van Je Telefoon Naar E-mail Sturen

Inhoudsopgave:

Een Foto Van Je Telefoon Naar E-mail Sturen
Een Foto Van Je Telefoon Naar E-mail Sturen

Video: Een Foto Van Je Telefoon Naar E-mail Sturen

Video: Een Foto Van Je Telefoon Naar E-mail Sturen
Video: Gmail een foto versturen 2024, Mei
Anonim

Het duurt lang om foto's van uw mobiele telefoon naar uw computer over te zetten. Het zou veel handiger zijn om ze vooraf naar uzelf te sturen in uw e-mailbox. En moderne telefoons hebben deze functie.

Een foto van je telefoon naar e-mail sturen
Een foto van je telefoon naar e-mail sturen

instructies:

Stap 1

De eerste manier om een foto van je telefoon naar je computer te sturen, is door een webbrowser te gebruiken. Als de Java-virtuele machine op uw telefoon geen toegang tot het bestandssysteem toestaat, kunt u Opera Mini, UCWEB, BOLT of vergelijkbare browsers niet gebruiken. We zullen de ingebouwde browser van de telefoon moeten gebruiken. Als u toegang hebt tot het bestandssysteem voor toepassingen, gebruikt u een browser van derden.

Stap 2

Zorg ervoor dat uw telefoon is geconfigureerd met het juiste toegangspunt (APN). Als er een dergelijke mogelijkheid is, sluit dan de goedkoopste van de onbeperkte tarieven voor internettoegang aan. Schakel over naar de zogenaamde PDA-versie van de webinterface van de mailservice die u gebruikt. Het verschilt van de WAP-versie door HTML te gebruiken in plaats van WML, van de gebruikelijke versie - door de afwezigheid van complexe scripts en applets. Begin met het opstellen van een nieuwe brief. Voer het adres, onderwerp en bericht in zoals gebruikelijk. Als je de foto naar jezelf stuurt, vul dan je eigen adres in. Voeg een afbeeldingsbestand toe (hoe u dit doet, hangt af van de browser en e-mailservice). Als u UCWEB gebruikt, kunt u bij het bijvoegen van een bestand een fotomodus selecteren, een foto maken en deze onmiddellijk bijvoegen. Voeg indien nodig meerdere bestanden toe. Stuur een bericht.

Stap 3

Als uw telefoon draait op Symbian-, Android- of Windows Mobile-besturingssystemen, installeer dan een e-mailclient met het SMTP- of POP3-protocol erop. Sommige telefoons bevatten dergelijke programma's al in hun firmware. De procedure om op deze manier een foto naar e-mail te sturen, is afhankelijk van de gebruikte client.

Stap 4

Indien u geen onbeperkte toegang tot internet heeft, maar het verzenden van onbeperkt MMS-berichten is ingeschakeld, vraag dan eerst aan de adviseur van de helpdesk van de telefoniste of deze dienst onbeperkt is voor het verzenden van berichten naar e-mailadressen. Zo ja, vul dan de telefoonnummers in (ook die van jezelf). Als het niet mogelijk is om letters in plaats van cijfers in het bijbehorende veld in te voeren, houdt u de hekjestoets ongeveer twee seconden ingedrukt. Onthoud dat wanneer u onbeperkt verbonden bent, sommige operators de maximaal mogelijke berichtgrootte verminderen van 300 tot 150 kilobytes. Houd er ook rekening mee dat deze service meestal een tariefberekening van de 301e en alle daaropvolgende berichten tot het einde van de dag met zich meebrengt, en in de periode van 00:00 tot 04:00 uur werkt onbeperkt mogelijk helemaal niet.

Aanbevolen: