Gerichte Advertenties Instellen Op Instagram

Gerichte Advertenties Instellen Op Instagram
Gerichte Advertenties Instellen Op Instagram

Video: Gerichte Advertenties Instellen Op Instagram

Video: Gerichte Advertenties Instellen Op Instagram
Video: ADVERTEREN OP INSTAGRAM 2024, April
Anonim

Velen gebruiken Instagram al lang voor hun bedrijf, net als elk ander sociaal netwerk. Gerichte advertenties verschenen hier vrij recent, de essentie is hetzelfde als in zoekmachines - om uw doelgroep aan te trekken en onnodige vertoningen en klikken af te snijden.

Gerichte advertenties instellen op Instagram
Gerichte advertenties instellen op Instagram

1. Segmenteer uw doelgroep.

De doelgroep wordt ingedeeld naar geslacht, leeftijd, interesses. Wees duidelijk over aan wie je een product of dienst verkoopt. Als u bijvoorbeeld een manicure- en nagellaksalon heeft, richt u dan op vrouwen tussen 18 en 50 als uw doelgroep. Op deze manier wordt uw advertentie niet getoond aan mannen onder de 18 jaar en verspilt u geen geld. Volg uw klanten de hele tijd en pas parameters aan.

2. Plaats een link naar uw website of Vkontakte-groep in uw profiel om extra verkeer vanaf uw Instagram-pagina te genereren.

3. Gebruik videoadvertenties. Tegelijkertijd moet de video helder, kleurrijk en interessant zijn. Een "voor en na" videosequentie zou bijvoorbeeld een geweldige advertentie zijn voor een make-upstudio. Als je fitnesskleding verkoopt, is het het meest informatief om het in actie te laten zien: een meisje op een loopband of op een simulator.

4. Schrijf informatieve bijschriften bij foto's. Prijzen, kortingen en acties - wat als eerste opvalt. Hoewel de inscripties voor de artistieke component een vergissing zijn.

5. Experimenteer met verschillende formaten, feeds, instellingen. Gericht adverteren op Instagram is nog niet zo duur als op bijvoorbeeld Vkontakte. Daarom kunt u veilig experimenteren. Verander foto's, teksten en houd bij hoe dit het aantal telefoontjes en bestellingen beïnvloedt.

Aanbevolen: