Hoe Mobiel Internet In Beeline Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Mobiel Internet In Beeline Uit Te Schakelen
Hoe Mobiel Internet In Beeline Uit Te Schakelen

Video: Hoe Mobiel Internet In Beeline Uit Te Schakelen

Video: Hoe Mobiel Internet In Beeline Uit Te Schakelen
Video: Как настроить точку доступа в интернет на Билайн для Android устройств 2024, April
Anonim

Telecommunicatie-operator "Beeline" biedt zijn abonnees voortdurend nieuwe diensten aan en creëert nieuwe mogelijkheden voor comfortabele communicatie. De actie "Mobiel internet" biedt bijvoorbeeld onbeperkt verkeer voor slechts 390 roebel (per maand). Deze service kan op elk gewenst moment worden geactiveerd / gedeactiveerd.

Hoe mobiel internet uit te schakelen in Beeline
Hoe mobiel internet uit te schakelen in Beeline

instructies:

Stap 1

Om de service "Mobiel internet" te activeren, moet u het gratis nummer 067417001 bellen. De verbindingskosten bedragen 150 roebel, de abonnementskosten bedragen, zoals eerder vermeld, 390 roebel per maand. Bovendien wordt elke dag 13 roebel in mindering gebracht op het saldo van abonnees van het prepaid-vereffeningssysteem. In het geval dat u de dienst niet langer nodig heeft, kunt u deze uitschakelen door ook het gratis nummer 067417000 te bellen.

Stap 2

Let er trouwens op dat u voor het gebruik van "Mobiel internet" een actieve dienst met de naam "GPRS-Internet" moet hebben; daarom, als het niet is aangesloten, wordt het gebruik van internet opgeschort totdat de benodigde instellingen zijn ontvangen. Het is vrij eenvoudig om de GPRS-verbinding te activeren, hiervoor is er een speciaal USSD-commando * 110 * 181 #. Daarna, om de instellingen van kracht te laten worden en de telefoon te registreren in het netwerk, "herstart" je je mobiel door hem uit en weer aan te zetten.

Stap 3

"Beeline" nodigt u ook uit om een service te gebruiken die speciaal is gemaakt om uw services te beheren - "Persoonlijke account" (u kunt deze vinden op de officiële website van de operator). Er is nog een vergelijkbare service waarmee u de benodigde services kunt verbinden en loskoppelen (en ook de factuur kunt specificeren, het tariefplan kunt wijzigen of het nummer kunt blokkeren), deze bevindt zich op https://uslugi.beeline.ru. Het voorgestelde systeem is eenvoudig te gebruiken: u hoeft alleen maar het commando * 110 * 9 # in te toetsen en op de belknop te drukken. Daarna ontvangt u een wachtwoord met een tijdelijk toegangswachtwoord en logt u in om het systeem in te voeren (het is uw telefoonnummer in tiencijferig formaat). Na de eerste keer inloggen is het raadzaam om het ontvangen wachtwoord te wijzigen in een veiliger wachtwoord (vergeet niet dat het slechts 6-10 tekens mag bevatten).

Aanbevolen: