Je Telefoon Instellen Voor Meldingen

Inhoudsopgave:

Je Telefoon Instellen Voor Meldingen
Je Telefoon Instellen Voor Meldingen

Video: Je Telefoon Instellen Voor Meldingen

Video: Je Telefoon Instellen Voor Meldingen
Video: App meldingen: Hoe kan ik instellen van welke apps ik meldingen krijg en van welke niet? 2024, Mei
Anonim

Met de meldingsfunctie kunt u geluidswaarschuwingen of pop-upberichten ontvangen voor elke nieuwe gebeurtenis. Een mobiele telefoon kan u bijvoorbeeld op de hoogte stellen van een nieuw sms-bericht of e-mail, en een notitie over een aanstaande gebeurtenis direct op het scherm weergeven.

Je telefoon instellen voor meldingen
Je telefoon instellen voor meldingen

instructies:

Stap 1

Met de standaardinstellingen van de iPhone-smartphone kan de gebruiker meldingen instellen voor bijna elke gebeurtenis, inclusief berichten van applicaties. Om de frequentie en manier van verschijnen van nieuwe informatie op het scherm te configureren, gaat u naar het menu "Instellingen" - "Meldingen". Pop-upmenu's kunnen op verschillende manieren worden weergegeven, afhankelijk van de instellingen van de applicatie zelf. In het linkerdeelvenster "Geluiden" kunt u de trillingsinstellingen voor een nieuwe oproep wijzigen, het volume van kalenderherinneringen aanpassen, een beltoon selecteren. De iPhone kan geluid afspelen bij het ontvangen van e-mailberichten, voicemailberichten, herinneringen, blokkeren, het invoeren van tekst vanaf het toetsenbord.

Stap 2

Android-apparaten geven automatisch berichten van applicaties weer in de statusbalk boven aan het scherm. Vanuit de Market kunt u ook extra programma's installeren waarmee u alle meldingen kunt bekijken zonder de actieve toepassing te minimaliseren. De Bird Bar Notifications Tool heeft bijvoorbeeld veel instellingen om het weergeven van berichten op het scherm zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Stap 3

Voor Symbian-smartphones zijn er ook toepassingen waarmee u de meldingsreeks kunt configureren. Een van de krachtigste hulpprogramma's is RemindMe, waarmee u herinneringen kunt aanpassen op een manier die bij u past. Download de applicatie van de officiële website van de ontwikkelaar, sluit je telefoon aan op je computer en installeer vanaf je computer met Ovi Suite. Configureer bureaubladinstellingen door het programma uit te voeren via een snelkoppeling in het apparaatmenu.

Stap 4

Agendameldingen worden op elk apparaat weergegeven. Als u informatie wilt krijgen over een aanstaande gebeurtenis, stelt u de tijd en datum in voor een toekomstige afspraak in de toepassing Agenda. De telefoon geeft automatisch de berichttekst op het display weer op het opgegeven tijdstip.

Aanbevolen: