Hoe Haal Je Een Huistelefoon In Huis?

Inhoudsopgave:

Hoe Haal Je Een Huistelefoon In Huis?
Hoe Haal Je Een Huistelefoon In Huis?

Video: Hoe Haal Je Een Huistelefoon In Huis?

Video: Hoe Haal Je Een Huistelefoon In Huis?
Video: Philips D215 DECT telefoon serie Productvideo NL / BE 2024, Mei
Anonim

Het instellen van een huistelefoon biedt veel voordelen om contact te maken met dierbaren of om te bellen naar bepaalde bedrijven en diensten. Het thuis aansluiten van deze dienst heeft echter een aantal moeilijkheden waarmee de toekomstige abonnee rekening moet houden.

Hoe haal je een huistelefoon in huis?
Hoe haal je een huistelefoon in huis?

Noodzakelijk

telefoontoestel

instructies:

Stap 1

Ontdek welke vaste telefoonoperators uw regio bedienen. Maak een lijst met telefoonnummers voor technische ondersteuning.

Stap 2

Geef de mogelijkheid aan om uw huis aan te sluiten op het stadstelefoonnetwerk. Als u weet dat er geen telegraafpalen in de buurt van uw huis zijn, verduidelijk dan wat er nodig is om ze te installeren. Woont u in een eigen woning die afgescheiden is van anderen, dan komen de kosten hiervan voor uw rekening. Als de woning een appartementsgebouw is, verzamel dan de handtekeningen van huurders die verbinding willen maken met deze aanbieder. Als er een groot aantal mensen bereid is, dekt de exploitant in de regel de kosten.

Stap 3

Maak een fotokopie van uw paspoort, identificatiecode en documenten voor uw appartement of huis. Schrijf op basis daarvan een applicatie om verbinding te maken met het stadstelefoonnetwerk en een huistelefoon vast te houden. Lever de documenten in bij de klantenservice. De afdelingsmanager laat u weten binnen welke termijn de aanvraag in behandeling zal worden genomen.

Stap 4

Ga op de afgesproken dag naar het telefoonbedrijf en onderteken de overeenkomsten voor het verlenen van deze diensten. Lees aandachtig de voorwaarden van het contract en de betaling voor uw huistelefoon. Kies het meest geschikte tariefplan.

Stap 5

Spreek de datum en tijd van de installatiewerkzaamheden af. Nadat de medewerkers van het telefoonbedrijf de kabel hebben gelegd en de telefoon hebben aangesloten, moet je in hun bijzijn bellen. Als u niet tevreden bent over de kwaliteit van de verbinding, informeer dan de masters die de storing mogelijk zullen verhelpen.

Stap 6

Ontvang een ontvangstbewijs voor aansluit- en installatiewerkzaamheden. Betaal het samen met het eerste abonnementsgeld. Betaal in de toekomst volgens het geselecteerde tariefplan. Meestal worden ze maandelijks gepost met behulp van afdrukken die van het telefoonbedrijf zijn ontvangen.

Aanbevolen: