Een Beller-ID Verbinden Met Een Huistelefoon

Inhoudsopgave:

Een Beller-ID Verbinden Met Een Huistelefoon
Een Beller-ID Verbinden Met Een Huistelefoon

Video: Een Beller-ID Verbinden Met Een Huistelefoon

Video: Een Beller-ID Verbinden Met Een Huistelefoon
Video: Free Home Phone (US Only, OBi200 Setup) 2024, Mei
Anonim

Om de nummers te kunnen bepalen van degenen die naar een vaste telefoon bellen, is het niet voldoende om een apparaat met deze functie aan te schaffen en de bijbehorende dienst bij de PBX te bestellen. Het is ook noodzakelijk om dit apparaat correct aan te sluiten op de telefoon en soms op het elektriciteitsnet.

Een beller-ID verbinden met een huistelefoon
Een beller-ID verbinden met een huistelefoon

instructies:

Stap 1

Bij de aanschaf van een telefoon met nummerherkenning is de eerste stap het inspecteren van de telefoonaansluiting waarop u deze gaat aansluiten. Als het volgens dezelfde standaard is gemaakt als de stekker op het apparaat, hoeft er niets te worden gedaan. Als dit niet het geval is, verander dan de stekker of het stopcontact. Het tweede verdient natuurlijk de voorkeur.

Stap 2

Als je een oude telefoonstekker installeert in plaats van een moderne, knip deze dan zo door dat het stuk draad samen met de afgeknipte stekker een lengte heeft van ongeveer 20 centimeter. Hierdoor kunt u hem in de toekomst gebruiken om een andere telefoon op een modern stopcontact aan te sluiten. Sluit de twee buitenste draden niet aan op het snoer. Richt de ouderwetse stekker die uit het stopcontact is getrokken met de schroeven naar u toe, en met de plastic pin naar beneden, sluit de middelste draden aan op de juiste contacten. Probeer de stekker te sluiten en vervolgens in een telefoonaansluiting in de muur te steken. Als de telefoon daarna niet werkt, trek dan de stekker weer uit het stopcontact, open het stopcontact en kijk zonder de contacten aan te raken op welke van de twee de lijn is aangesloten en herschik de middelste draden van het snoer naar deze contacten. Sluit vervolgens de stekker weer, sluit deze weer aan en controleer de werking van het apparaat.

Stap 3

Als u daarentegen het apparaat met een oude stekker op een modern stopcontact moet aansluiten, opent u de stekker, opent u de draden van de klemmen en neemt u aan het einde een stuk snoer met een moderne stekker. Voor dit snoer laat u de buitenste draden los van iets, en de middelste draden op de draden die het apparaat verlaten. Isoleer de aansluitingen en steek de stekker van het apparaat in een stopcontact.

Stap 4

Sommige telefoons met nummerherkenning zijn uitgerust met een AC-adapter. Steek de stekker in het stopcontact van het verlichtingsnetwerk voordat u het telefoonsnoer in het telefoonstopcontact steekt. Als het apparaat een draadloze handset heeft, plaats deze dan op het basisstation. Koppel indien nodig de handset met het basisstation volgens de instructies en wacht een paar uur totdat de batterij in de handset is opgeladen. Ook werken sommige telefoons met nummerherkenning zonder stroomvoorziening op batterijen. Installeer ze, let op de polariteit, voordat u het apparaat op de lijn aansluit.

Stap 5

Stel vervolgens de machine in. Zoek allereerst in de instructies een beschrijving van de methode voor het kiezen van de standaard voor het bepalen van het nummer (binnenlandse beller-ID of buitenlandse DTMF). Selecteer degene die overeenkomt met de standaard die door uw PBX wordt geaccepteerd. Stel daarna de exacte tijd in, het gewenste belvolume en selecteer de meldingsstem (mannelijk of vrouwelijk), evenals de wekkermelodie voor een in eigen land geproduceerd apparaat. Stel de triggertijd van de laatste in.

Stap 6

Bel jezelf vanaf je mobiele telefoon naar je vaste telefoon. Het aantal moet worden bepaald. Onthoud dat als de beller-ID van de binnenlandse standaard wordt gebruikt, op het moment van vaststelling een imitatie van het opnemen van de ontvanger zal plaatsvinden en dat het geld van de mobiele telefoonrekening zal worden afgeschreven. In dit geval worden alleen de laatste zeven cijfers van het nummer bepaald.

Aanbevolen: