Hoe Haal Je Muziek Uit Een Video

Inhoudsopgave:

Hoe Haal Je Muziek Uit Een Video
Hoe Haal Je Muziek Uit Een Video

Video: Hoe Haal Je Muziek Uit Een Video

Video: Hoe Haal Je Muziek Uit Een Video
Video: How to Get Background Music from a Youtube Video 2024, Mei
Anonim

Je wilt het nummer dat je leuk vindt steeds weer opnieuw beluisteren. Maar wat als dit nummer naar je toe zou komen in de vorm van een audiotrack van een videobestand? Om dit nummer aan de afspeellijst van je pocketspeler toe te voegen, moet je het als een apart audiobestand opslaan.

Hoe haal je muziek uit een video
Hoe haal je muziek uit een video

Het is nodig

  • - audio-editor Adobe Audition;
  • - videobestand met muziek.

instructies:

Stap 1

Open de audiotrack van de clip in Adobe Audition. Dit kan worden gedaan met behulp van de opdracht Audio openen van video in het menu Bestand.

Stap 2

Gebruik de Play-knop van het Transport-paneel linksonder in het programmavenster om de muziek af te spelen. U kunt hetzelfde doen door op de "Space"-toets op het toetsenbord van uw computer te drukken. Verhoog indien nodig het volume van het geladen geluid. Dit kan worden gedaan met behulp van het filter Normaliseren in de groep Amplitude van het menu Effecten. Voer een waarde in het veld Normaliseren naar in, klik op OK en luister naar het resultaat.

Stap 3

Verwijder indien nodig onnodige fragmenten aan het begin en einde van de clip. Zet hiervoor de cursor op de positie in de audio-opname, waarna het fragment van de clip die je gaat opslaan begint. Terwijl u de linkermuisknop ingedrukt houdt, selecteert u een deel van de geluidsgolf vanaf de positie van de cursor tot het begin van het geluid. Verwijder de selectie door op de Delete-toets te drukken. Verwijder op dezelfde manier het extra fragment aan het einde van de clip.

Stap 4

Indien nodig kunt u een seconde stilte toevoegen voordat de muziek begint. Plaats hiervoor de cursor op de locatie in de audio-opname waar het stiltefragment zal worden toegevoegd en gebruik de opdracht Stilte uit het menu Genereren. Voer in het geopende venster de duur van de stilte in seconden in en klik op de knop OK.

Stap 5

Sla de verwerkte audio op. Gebruik hiervoor de opdracht Opslaan als in het menu Bestand. Voer in het venster met opdrachtinstellingen een naam in waaronder de audio van de clip wordt opgeslagen. Selecteer het type bestand dat moet worden opgeslagen in de vervolgkeuzelijst onder aan het venster. Klik op de knop Opties en pas de compressie-instellingen aan. Als u muziek van een clip in mp3-indeling opslaat, moet u de bitsnelheid van het opgeslagen bestand opgeven. Een redelijk redelijke oplossing zou zijn om de audio op de originele bitrate te houden. U kunt informatie krijgen over de oorspronkelijke bitrate van het opgeslagen geluid door de map met de clip in de verkenner te openen en met de rechtermuisknop op het videobestand te klikken. Selecteer "Eigenschappen" in het contextmenu. Ga in het eigenschappenvenster naar het tabblad Samenvatting en klik op de knop Geavanceerd. Klik op de knop OK in het venster met mp3-opties en op de knop Opslaan.

Aanbevolen: