Hoe Te Betalen Voor Een Huistelefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor Een Huistelefoon
Hoe Te Betalen Voor Een Huistelefoon

Video: Hoe Te Betalen Voor Een Huistelefoon

Video: Hoe Te Betalen Voor Een Huistelefoon
Video: Pay nothing for your home phone? 2024, Mei
Anonim

Mensen met een huistelefoontoestel krijgen maandelijks een betalingsbewijs voor de communicatiediensten, die betaald moeten worden. Er zijn verschillende manieren om een betaling te doen.

Hoe te betalen voor een huistelefoon
Hoe te betalen voor een huistelefoon

Noodzakelijk

  • - ontvangst;
  • - kunststof bankpas;
  • - toegang tot internet;
  • - elektronisch geld.

instructies:

Stap 1

Betaal voor communicatiediensten per post. Kom hiervoor naar het dichtstbijzijnde filiaal. U moet een kassabon en het benodigde bedrag bij u hebben. Bij dit type betaling wordt de betalingsvergoeding niet in mindering gebracht. De postbeambte accepteert contant geld en u krijgt een ontvangstbewijs en een ontvangstbewijs ter bevestiging van de betaling.

Stap 2

U kunt de rekening ook bij de bank betalen. Bezoek een bankfiliaal en voer een betaling uit. Geef de bankmedewerker een schuldbekentenis met het aangegeven bedrag. De operator zal alle nodige manipulaties uitvoeren en u een cheque en ontvangstbewijs geven, die als een betalingsbevestiging worden beschouwd.

Stap 3

Als je een plastic bankpas hebt, gebruik dan een geldautomaat. In dit geval hoeft u niet in de rij te staan en heeft u geen kassabon nodig. Selecteer de gewenste optie op de machine, voer het telefoonnummer in. Het bedrag dat nodig is voor de betaling wordt automatisch weergegeven. Voer deze in via de acceptant, waarna de geldautomaat een cheque uitgeeft.

Stap 4

Als u een rekening hebt bij een bank, betaalt u voor telefonische communicatie en andere diensten via internet zonder uw huis te verlaten. Dat kan als de website van de bank een dergelijke mogelijkheid biedt. Ga ernaartoe en selecteer het gedeelte "Betalen". Vul alle gevraagde gegevens in. De geschiedenis van transacties is een bevestiging van uw betaling.

Stap 5

Als u elektronisch geld gebruikt, doet u de betaling online. In dit geval wordt er een commissie ingehouden waarvan het bedrag rechtstreeks door het systeem zelf wordt bepaald.

Aanbevolen: