Hoe Haal Je Een Nummer Uit Een Video

Inhoudsopgave:

Hoe Haal Je Een Nummer Uit Een Video
Hoe Haal Je Een Nummer Uit Een Video

Video: Hoe Haal Je Een Nummer Uit Een Video

Video: Hoe Haal Je Een Nummer Uit Een Video
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, April
Anonim

Het videobestand is een container waaruit u kunt extraheren wat u wilt. Als u een audiotrack uit een video wilt extraheren, kunt u altijd een conversieprogramma gebruiken en het geluid als een afzonderlijk audiobestand krijgen. En download het vervolgens als een nieuwe beltoon naar uw mobiele telefoon.

Hoe haal je een nummer uit een video
Hoe haal je een nummer uit een video

Het is nodig

  • - Canopus ProCoder-converter;
  • - video bestand.

instructies:

Stap 1

Laad het videobestand waaruit u geluid gaat extraheren in een conversieprogramma. Klik hiervoor op de knop Toevoegen op het tabblad Bron. Wanneer u het programma start, wordt standaard het tabblad Bron geopend. Indien nodig kunt u meerdere bestanden tegelijk in de converter laden door erop te klikken met de linkermuisknop terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt.

Stap 2

Met het programma Canopus ProCoder kunt u niet het hele bestand converteren, maar slechts een deel ervan, wat handig kan zijn als de video waarmee u werkt niet begint met het geluidsfragment dat u interesseert, maar iets eerder. Om aan te geven uit welk fragment het programma geluid moet halen, klikt u op de knop Geavanceerd.

Sleep op het tabblad Instellingen de schuifregelaar onder het spelervenster naar het begin van de gewenste sectie. Klik op de In-knop. Sleep de schuifregelaar tot het einde van de sectie waaruit u wilt klinken en klik op de knop Uit.

Stap 3

Pas het volume aan van het geluid dat u wilt extraheren. Klik hiervoor op het tabblad Audiofilter. Klik op de knop Toevoegen in het geopende tabblad. Selecteer Volume in de lijst met beschikbare filters.

Pas het geluidsvolume aan met de schuifregelaar. Luister naar het resultaat van het toepassen van het filter door op de knop Resultaat afspelen te klikken. U kunt het vergelijken met het originele geluid door op de knop Origineel afspelen te klikken. Sluit het tabblad Instellingen door op de knop Sluiten te klikken.

Stap 4

Pas de parameters van het geëxtraheerde geluid aan. Klik hiervoor op het tabblad Doel en klik op de knop Toevoegen om de lijst met voorinstellingen te openen. Klik in de lijst die wordt geopend op het kruisje links van het item Audio en selecteer MP3. Selecteer een geschikte voorinstelling uit de lijst met beschikbare die in het rechtervenster wordt geopend en klik op de knop OK.

Door op de knop rechts van het item Pad te klikken, geeft u de map op uw harde schijf op waar het uitgepakte geluid wordt opgeslagen.

Stap 5

Start het conversieproces door op het tabblad Converteren te klikken en op de knop Converteren onder het spelervenster te klikken. Wacht tot het bestand klaar is met verwerken. U kunt het geluid uit de video afspelen met elke speler die op uw computer is geïnstalleerd.

Aanbevolen: