Hoe De Telefooncode Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefooncode Uit Te Schakelen?
Hoe De Telefooncode Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Telefooncode Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Telefooncode Uit Te Schakelen?
Video: How To Remove Password Lock Any Android Mobile Without (Reset/Factory Reset/Data Loss 2024, Mei
Anonim

De meeste telefoons hebben uit voorzorg een beveiligingscode. Vergrendelen met een beveiligingscode kan van toepassing zijn op berichten, telefoonboek, persoonlijke bestanden of in principe voorkomen dat de telefoon wordt ingeschakeld. Er zijn veel gevallen waarin de beveiligingscode wordt vergeten door de eigenaar van de telefoon. In dit geval moet u een paar eenvoudige richtlijnen volgen.

Hoe de telefooncode uit te schakelen?
Hoe de telefooncode uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Probeer contact op te nemen met de technische ondersteuning van de fabrikant van uw mobiele telefoon. Zoek met behulp van de zoekmachine de contacten waarmee u contact kunt opnemen en vraag codes aan voor het resetten van de firmware of het resetten van de fabrieksinstellingen. Om een telefoon te verifiëren, hebt u het IMEI-nummer nodig. U kunt erachter komen door * # 06 # te bellen of door de achterkant van de telefoon te openen en de batterij te verwijderen. Houd er rekening mee dat het gebruik van de firmware-resetcode zal resulteren in het verlies van alle persoonlijke gegevens, gebruik deze alleen als laatste redmiddel.

Stap 2

Flash je telefoon opnieuw. Hiervoor heb je een datakabel, drivers voor je computer, software voor synchronisatie en flashen en de fabrieksfirmware van je telefoon nodig. U kunt veel verschillende firmwareversies vinden, maar de fabrieksversie is de beste optie, omdat deze geen extra elementen bevat die de stabiliteit van de werking kunnen beïnvloeden. Installeer de stuurprogramma's op de computer, sluit vervolgens de telefoon aan en zorg ervoor dat de firmware deze "ziet". Onthoud dat bij het knipperen alle persoonlijke gegevens verloren gaan. Start het proces alleen met een volledige batterijlading. Volg de instructies zorgvuldig.

Stap 3

Als de telefoon is vergrendeld en u weet de beveiligingscode, maar u bent bang om deze te vinden, koppel dan het apparaat los. Afhankelijk van de fabrikant en het telefoonmodel kan de locatie van deze optie verschillen, maar het is het beste om te zoeken in telefoonmenu-items als "Beveiliging" en "Instellingen". Zoek het menu-item dat verantwoordelijk is voor de interne telefooncode en schakel vervolgens de beveiligingscode uit. Om deze bewerking te bevestigen, moet u de bestaande code invoeren. Sla uw wijzigingen op door op "OK" of "Opslaan" te klikken.

Aanbevolen: