Hoe De Stad Te Achterhalen Via De Telefooncode

Inhoudsopgave:

Hoe De Stad Te Achterhalen Via De Telefooncode
Hoe De Stad Te Achterhalen Via De Telefooncode

Video: Hoe De Stad Te Achterhalen Via De Telefooncode

Video: Hoe De Stad Te Achterhalen Via De Telefooncode
Video: Achterhaal waar iemand is geweest, apple|| Lifechanging location hack || Iphone locatie hack || hack 2024, Mei
Anonim

Bij het kiezen van een nummer in een langeafstandsformaat, wordt na de landcode (voor Rusland, +7 of 8) een stadscode van ten minste drie cijfers gekozen en vervolgens het telefoonnummer zelf. Alle codes, zoals het nummer, worden ook weergegeven wanneer een inkomende oproep wordt gedaan naar een vaste telefoon met een ANI-systeem of een mobiele telefoon. Speciale catalogi, op papier en virtueel, helpen om de stad per code te bepalen.

Hoe de stad te achterhalen via de telefooncode
Hoe de stad te achterhalen via de telefooncode

instructies:

Stap 1

Voor een inkomende oproep scheidt u de landcode - het is een of twee cijfers aan het begin van het nummer.

Stap 2

De volgende code van drie tot zes cijfers is het netnummer. Schrijf het op of onthoud het.

Stap 3

Onder het artikel staat een link naar de BTK catalogussite (eerste link). De site heeft een zoekopdracht naar steden op codes. Voer in het zoekveld de land- en stadscode in en klik op de knop "Zoeken". Na enkele seconden krijgt u de stad te zien waartoe de code behoort.

Stap 4

Om de stad te bepalen aan de hand van de code in het mobiele telefoonnummer, kunt u naar de website van J-S-M-inform gaan en het volledige nummer in internationaal formaat invoeren in het zoekveld (met de landcode). Nadat u op de toets "Enter" hebt gedrukt, krijgt u informatie over de plaats van registratie van het nummer (land en regio) en over de operator.

Stap 5

Andere bronnen voor het identificeren van een stad aan de hand van een code in een mobiel telefoonnummer staan hieronder vermeld. Het principe om met hen samen te werken is vergelijkbaar.

Aanbevolen: