Hoe U Uw Telefooncode Kunt Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefooncode Kunt Wijzigen
Hoe U Uw Telefooncode Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Uw Telefooncode Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Uw Telefooncode Kunt Wijzigen
Video: How to change your passcode on your iPhone, iPad, or iPod touch — Apple Support 2024, April
Anonim

De telefoon heeft verschillende codes die u tijdens het gebruik kunt wijzigen. Sommige ervan dienen echter om een mobiel apparaat te identificeren, dus het wijzigen ervan is in sommige landen onmogelijk en zelfs illegaal.

Hoe u uw telefooncode kunt wijzigen
Hoe u uw telefooncode kunt wijzigen

instructies:

Stap 1

Om de blokkeringscode van uw telefoon te wijzigen, gaat u naar de beveiligingsinstellingen en selecteert u de wijziging van het bijbehorende item. Houd er rekening mee dat om de code te wijzigen, u de code moet invoeren die eerder is geïnstalleerd. Als u het sinds de aankoop niet hebt gewijzigd, voert u degene in die wordt vermeld in de telefoondocumentatie. Gewoonlijk zijn de standaardcodes 12345, 00000, enzovoort.

Stap 2

Als u de toegangscode voor sommige menu-items op uw telefoon wilt wijzigen, gaat u naar de opties en selecteert u "Beveiliging". Zoek de instelling van de vergrendelingscode en selecteer wijzigen in het contextmenu. Hier moet u ook het eerder ingestelde wachtwoord invoeren.

Stap 3

Als u de telefooncode wilt wijzigen zonder de huidige code te kennen, gebruikt u de speciale servicecode voor het terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Dergelijke codes zijn beschikbaar voor elk telefoonmodel, dus zoek op internet naar informatie over uw mobiele apparaat. Sommigen van hen vereisen mogelijk bevestiging om de instellingen te resetten in de vorm van het invoeren van de telefooncode, en sommige werken zonder deze functie, het hangt allemaal af van de fabrikant.

Stap 4

Als de vorige methode u niet heeft geholpen, brengt u uw telefoon naar een speciaal servicecentrum om deze te ontgrendelen. U kunt ook zelf proberen het wachtwoord voor uw telefoon te raden door een aantal van de meest mogelijke combinaties te proberen.

Stap 5

Het is echter het beste om geen tijd te verspillen als u de slotcode niet meer weet - de specialisten van het servicecentrum zullen dit werk binnen een paar minuten voltooien. Gebruik in de toekomst die wachtwoorden niet om de telefoon te vergrendelen die u later misschien vergeet.

Aanbevolen: