Hoe U Uw Telefooncode Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefooncode Kunt Vinden
Hoe U Uw Telefooncode Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Telefooncode Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Telefooncode Kunt Vinden
Video: Pukcode kwijt: hoe kun je je pukcode vinden of opvragen? 2024, Mei
Anonim

Elke mobiele telefoon heeft een uniek identificatienummer dat wordt toegewezen door de software-installatie. Je kunt imei op verschillende manieren ontdekken.

Hoe u uw telefooncode kunt vinden
Hoe u uw telefooncode kunt vinden

Het is nodig

Mobiele telefoon, productpaspoort

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om de identificatiecode van de telefoon te bepalen, is door u vertrouwd te maken met het productpaspoort. Meestal staat IMEI op de kassabon en is het ook te vinden in de technische documenten die bij het mobiele apparaat worden geleverd. Hoe kom je in die situatie achter de telefooncode als er geen kassabon of documenten voor zijn?

Stap 2

Zonder bon en documenten kan het identificatienummer van de telefoon worden gevonden door het apparaat te demonteren. Let na het verwijderen van de batterij op de sticker op het paneel van de mobiele telefoon eronder. Meestal wordt de identificatiecode aangeduid met de afkorting IMEI - het nummer dat tegenover deze aanduiding staat, is de unieke code van de telefoon. Het komt vaak voor dat de sticker op het hoesje ontbreekt of dat de benodigde informatie versleuteld is met een barcode. In dit geval is IMEI als volgt te vinden.

Stap 3

Kies de volgende cijfercombinatie vanaf uw mobiele telefoon: * # 06 #. Daarna is het niet nodig om op de belknop te drukken - de apparaatidentificatiecode wordt automatisch onmiddellijk na het invoeren van de hash op het scherm weergegeven. Het is mogelijk dat u 3-5 seconden moet wachten om de telefooncode weer te geven (sommige apparaten verwerken het verzoek langzamer), maar dit verandert niets aan de betekenis - deze toetsencombinatie roept de IMEI aan op absoluut elk model mobiele telefoon.

Aanbevolen: