Hoe De Telefooncode Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefooncode Te Achterhalen?
Hoe De Telefooncode Te Achterhalen?

Video: Hoe De Telefooncode Te Achterhalen?

Video: Hoe De Telefooncode Te Achterhalen?
Video: HOW TO UNLOCK YOUR OWN IPHONE WITHOUT CODE? - #WISTJEDAT 2024, Mei
Anonim

IMEI is een persoonlijke identificatie voor een mobiele telefoon. Tegenwoordig zijn er twee manieren om de code van een mobiel apparaat te achterhalen.

Hoe de telefooncode te achterhalen?
Hoe de telefooncode te achterhalen?

Het is nodig

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Verduidelijking van de identificatiecode van de telefoon met behulp van een elektronische dienst. Elke mobiele telefoon biedt de mogelijkheid om via een elektronische dienst de persoonlijke code van het toestel te specificeren. Om de IMEI van uw telefoon te achterhalen, moet u de toetsencombinatie * # 06 # erop draaien. Direct nadat je het laatste rooster hebt ingevoerd, verschijnt de benodigde informatie op het scherm van de mobiele telefoon. Merk op dat een vergelijkbare methode kan worden toegepast op absoluut elk model mobiele telefoon.

Stap 2

U kunt het identificatienummer van een mobiel apparaat ook verduidelijken door de relevante informatie in de documenten voor de telefoon te bekijken of door de telefoon zelf te demonteren. Om dit te doen, moet u de achterkant van uw mobiele telefoon omklappen en de batterij van de telefoon verwijderen. Op de behuizing ziet u een sticker met informatie over het land van fabricage, evenals het identificatienummer van het apparaat. Op sommige modellen mobiele telefoons kan de code zowel in de vorm van cijfers als in de vorm van een streepjescode worden weergegeven.

Het is vermeldenswaard dat als uw telefoon is gestolen, wanneer een indringer wordt betrapt, het identificatienummer een sterk bewijs wordt dat het apparaat van u is - het volstaat om de relevante documenten te presenteren.

Aanbevolen: