Een Oude Voeding Aansluiten Old

Inhoudsopgave:

Een Oude Voeding Aansluiten Old
Een Oude Voeding Aansluiten Old

Video: Een Oude Voeding Aansluiten Old

Video: Een Oude Voeding Aansluiten Old
Video: Add Bluetooth to any Vintage Home Stereo. 2024, Mei
Anonim

Het aansluiten van oude modellen voedingen op computers is vergelijkbaar met het aansluiten van nieuwe. In dit geval is het noodzakelijk om bij benadering de overeenstemming te berekenen van de vereisten van de apparaten en het vermogen van de voedingseenheid.

Een oude voeding aansluiten old
Een oude voeding aansluiten old

Noodzakelijk

  • - voedingseenheid;
  • - schroevendraaier.

instructies:

Stap 1

Verwijder de voeding van uw computer. Om dit te doen, haalt u de stekker uit het stopcontact nadat u het besturingssysteem hebt uitgeschakeld. Schroef de zijwand van de systeemeenheid los, koppel de voedingskabels los van de apparaten van uw computer en houd ze voorzichtig vast aan de basis. Als de voeding relatief nieuw is, zullen de stekkers moeilijk te leveren zijn.

Stap 2

Schroef daarna alle bestaande bevestigingen van de voeding los, nadat u de kap van de systeemeenheid aan de andere kant hebt verwijderd. Verwijder het en leg het opzij. Als u voor de eerste keer van voeding verandert, schets dan het bedradingsschema.

Stap 3

Sluit de andere voeding aan op de apparaten op je computer in dezelfde volgorde als waarin je het vorige apparaat hebt losgekoppeld. Als de stroomvoorziening van de oude voeding niet voldoende is voor de configuratie van uw computer, sluit dan geen optische-schijfapparaten aan, en indien mogelijk, sluit in de toekomst geen oplaadbare USB-apparaten en extra harde schijven aan, aangezien u de apparaten kunt beschadigen.

Stap 4

Beveilig de positie van de voeding door de draden zo te plaatsen dat ze het moederbord niet raken of andere apparaten storen. Sluit uw computer aan op een voedingsbron en zet hem aan. Als alles werkt, sluit u de afdekkingen van de systeemeenheid door ze vast te schroeven.

Stap 5

Probeer in de toekomst de computer zo min mogelijk te belasten door games en applicaties uit te voeren die veel systeembronnen vereisen, met name videokaartbronnen, als uw oude voeding is ontworpen voor een andere configuratie. Het is het beste om het niet als permanent apparaat te gebruiken en als u geen apparaten gebruikt, koppelt u ze los.

Aanbevolen: